Стало відомо що буде в комплекті Xiaomi 14T Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi лише нещодавно запустила свою серію 13T, що складається з Xiaomi 13T і Xiaomi 13T Pro, але давайте поговоримо про можливий пристрій Xiaomi 14T Pro.

Ходять дикі чутки, що Xiaomi 14T Pro може бути майже ідентичним Redmi K70 Ultra, який ще не вийшов – але ми вже говорили про його братів і сестер з лінійки Redmi K70. Нагадуємо, що Redmi K70 розійшовся як гарячі пиріжки.

Представлені наприкінці листопада 2023 року в Китаї, смартфони серії Redmi K70 надійшли в продаж на самому початку грудня. Redmi заявляє, що продажі перевищили 600 000 одиниць протягом перших п’яти хвилин після виходу. Це вражає, але для самої компанії це момент радісного блаженства: це більш ніж удвічі перевищує обсяг продажів її попередника, серії K60. Серія Redmi K70 найшвидше подолала мільйонний рубіж продажів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гаразд, повернемося до Redmi K70 Ultra. Глобально він може бути представлений як Xiaomi 14T Pro. Зрештою, так було з Redmi K60 Ultra і Xiaomi 13T Pro – за винятком деяких відмінностей у камері і програмному забезпеченні, вони були повністю ідентичні.

Остання інформація про Redmi K70 Ultra/Xiaomi 14T Pro надійшла від надійного джерела Digital Chat Station. Він стверджує, що майбутня модель K70 Ultra буде оснащена чіпом флагманського рівня MediaTek Dimensity 9300 (за даними Gizmochina).

Очікується також, що пристрій продемонструє серйозні можливості у сфері фотозйомки та запропонує швидку швидкість зарядки. Крім того, стало відомо, що смартфон може бути оснащений 8-дюймовим OLED-дисплеєм, оточеним тонкими рамками з усіх чотирьох боків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.