Що Samsung має виправити в телефонах серії Galaxy A у 2024 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Серія доступних пристроїв Samsung Galaxy A стала однією з провідних на ринку недорогих смартфонів. Ці пристрої зазвичай славляться хорошим списком характеристик, розумною вартістю і широкою доступністю.

Реклама

Однак з плином часу стало зрозуміло, що телефони Galaxy A далекі від ідеалу. Команда К’юк підготувала 3 важливих поліпшення, які мають покращити серію Samsung Galaxy A у 2024 році.

Виправити затримку затвора камери

Чи є затримка спрацьовування камери найгіршою проблемою в телефонах Galaxy A на даний момент? Складно стверджувати зворотне, враховуючи, що дуже багато хто стикається з цією проблемою.

Зокрема, такі смартфони, як Galaxy A34 і Galaxy A54, відчувають помітну затримку спрацьовування камери при недостатньому освітленні. Це часто призводить до отримання розмитого знімка через незначні рухи в очікуванні, поки камера на смартфоні спрацює.

Ми дуже сподіваємося, що Samsung виправить цю проблему у 2024 році, оскільки отримання розмитих і незадовільних зображень гірше, ніж просто темне та галасливе зображення. Це не повинно бути проблемою для сучасних смартфонів.

Додати більше преміальних дизайнів

Насамперед, ми вважаємо неприпустимим використання дешевої пластикової рамки як у моделях A34, так і в A54. Ми також не були великими шанувальниками масивних лицьових панелей, тоді як A34 все ще зберігає архаїчну краплеподібну виїмку. Ми сподіваємося на появу більш преміального дизайну в серії Galaxy А в 2024 році. Інформація, що просочилася про Galaxy A55, натякає на те, що Samsung рухається до поліпшення підходу до якості збірки.

Однак, незважаючи на деякі недоліки в дизайні, бюджетні смартфони Samsung, як і раніше, привертають увагу завдяки наявності IP67 – захисту від води і пилу. Виробники таких пристроїв середнього класу, як Xiaomi, OPPO, vivo, OnePlus або Motorola, не пропонують подібного рівня захисту.

Впровадити швидку дротову зарядку

Samsung не славиться надшвидкою швидкістю заряджання, тому не дивно, що смартфони середнього класу компанії забезпечують тривалий час заряджання.

Сумно від того, що Galaxy A54 заряджається близько 85 хвилин, а Galaxy A34 – приблизно за 100 хвилин. Ми не говоримо тут про зарядку потужністю 65 Вт і вище, але Samsung могла б значно скоротити час зарядки, якби пристрої підтримували вищі швидкості зарядки, хоча б до 25 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: