Нові фотографії, показують Samsung Galaxy S24 Ultra поруч із Galaxy S23 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У міру наближення до офіційного запуску лінійки Galaxy S24 не дивно, що частота витоків збільшується. В останньому витоку ми бачимо Galaxy S24 Ultra наживо поруч із Galaxy S23 Ultra, і нам розкриваються відмінності в їхньому дизайні.

Реклама

Як видно на фотографіях, загальний дизайн дуже схожий, і Samsung внесла лише кілька змін. Отвір для нижнього динаміка – одна з найпомітніших змін, а зверху тепер два отвори замість одного.

Samsung також згладила нижню частину S Pen, через що S Pen не повинен вискакувати випадково. Кнопки регулювання гучності виглядають трохи більшими, а рамка Galaxy S24 Ultra трохи меншою, оскільки Samsung зробила дисплей моделі Ultra трохи менш вигнутим.

Говорячи про рамку, в Galaxy S24 Ultra замість алюмінію буде використовуватися титан, що підтверджується численними чутками за останні кілька місяців. На цих фотографіях немає жодних візуальних вказівок на це, і навіть у реальному світі найімовірніше, ви зможете зрозуміти це лише взявши смартфон у руки.

Джерело цих зображень також вказує на такі деталі, як ємність акумулятора і кількість мегапікселів основної камери, які залишаться незмінними порівняно з Galaxy S23 Ultra.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ