Apple не буде замінювати батарею iPhone, якщо ви не виконали важливу умову

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У грудні 2017 року Apple зізналася в тому, що навмисне уповільнює деякі моделі iPhone з застарілими акумуляторами. Компанія принесла вибачення і повідомила, що єдиний спосіб *відновити продуктивність – замінити батарею на нову. В той же тиждень Apple запустила програму по заміні акумулятора за зниженою ціною – $ 29 замість $ 79.

На перший погляд все просто: потрібно прийти в сервісний центр Apple, віддати iPhone зі старою батареєю і заплатити $ 29. Однак, як з’ясували журналісти 9To5Mac, в більшості випадків для заміни акумулятора потрібно дотримати обов’язкову умову.

На сайті Apple в відповідній замітці йдеться, що перед заміною батареї фахівці СЦ повинні переконатися, чи немає на корпусі і екрані iPhone зовнішніх пошкоджень:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone

Якщо ваш iPhone має якесь ушкодження, яке може перешкодити заміні АКБ, наприклад, тріснутий екран, ця проблема повинна бути вирішена до заміни батареї. У деяких випадках можуть виникнути додаткові витрати.

Виходить, що $ 29, які ви планували витратити на ремонт, можуть легко перетворитися в пару сотень доларів, якщо фахівці Apple вирішать замінити деформований корпус або дисплей з тріщиною.

* Єдиним способом виходом є iOS 11.3 яке вийшло в березні цього року. У цьому оновленні можна вручну відключити уповільнення iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.