Samsung зареєструвала товарні знаки AI Phone і AI Smartphone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, що компанії повним ходом починають просувати ідею “ШІ в усьому” до 2024 року. Повідомляється, що компанія Samsung зареєструвала товарні знаки AI Phone і AI Smartphone напередодні виходу нового покоління смартфонів сімейства Galaxy S24, які будуть продаватися як смартфони зі штучним інтелектом.

Ці товарні знаки свідчать про те, що компанія Samsung абсолютно серйозно налаштована на створення своїх майбутніх пристроїв, і, судячи з усього, вона почне з Galaxy S24, що працює на базі штучного інтелекту.

Очікується, що 17 січня 2024 року Samsung представить сімейство смартфонів нового покоління Galaxy S24 і маркетинговий продукт зі штучним інтелектом. Samsung подала заявки на інші товарні знаки на логотипи і назви, включно з Magic Pixel, Flex Magic і Flex Magic Pixel, для своїх продуктів доповненої реальності, дисплеїв смартфонів і телевізорів, приділяючи особливу увагу AR-окулярам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Усередині ми можемо очікувати або власний процесор Exynos 2400 виробництва Samsung, або новий Snapdragon 8 Gen 3 від Qualcomm, здатний працювати з великими мовними моделями (LLM) на пристрої та забезпечувати плавну роботу Stable Diffusion. Незалежно від того, який апарат Galaxy S24 ви купите, це буде смартфон зі штучним інтелектом.

Штучний інтелект буде цікавий і для камери Galaxy S24: варто очікувати значного поліпшення нічного режиму зйомки, розширення можливостей запису відео з роздільною здатністю 4K і 8K, а також удосконалення ефектів у режимі портретної зйомки.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.