Як зарядити iPhone 15 максимально швидко через USB-С

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
У 2023 році відбулася знакова подія: компанія Apple вперше відмовилася від власного зарядного порту в iPhone і встановила універсальний роз’єм USB-С. Причому швидкість зарядки в ньому не обмежена, так що вам більше не потрібно турбуватися про кабелі з якимись особливими позначками, на зразок MFi.

У комплекті з iPhone 15 так само не поставляється блок живлення, тому більшість користувачів, швидше за все, заряджають смартфон тим, що є в будинку. Зазвичай це або блок живлення від старого айфона – цей знаменитий з гранованим корпусом, або використовують зарядки від Android-смартфонів.

Розкрити потенціал порту USB-С iPhone 15 може далеко не будь-яка зарядка. Наприклад, блочок із комплектації старих iPhone віддає всього 5 Ватт потужності, які заряджають смартфон дуже повільно (особливо якщо це модель 15 Plus або 15 Pro Max).

Насправді «пляшки» здатні приймати до 27 Ватт потужності при зарядці по кабелю. Це означає, що найкращим вибором для вас стане блок живлення потужністю щонайменше 30 Ватів — варто взяти трохи більшу потужність, щоб залишити запас на втрати електрики.

Виходить, що ви можете придбати будь-який блок живлення потужністю від 30 Ватт, щоб заряджати ваш iPhone 15 максимально швидко. Найкраще звернути увагу на зарядки з портом USB-C, щоб до них підійшов комплектний кабель айфону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На AliExpress можна придбати ось такий блок  Anker 30W , стильний  UGREEN 30W  або недорогий VOLTME 30W  – два з них зроблені за технологією GaN і мають дуже компактний корпус, і всі три забезпечать максимальну швидкість зарядки для айфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.