У мережі опублікували якісні рендери нового iPhone SE 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки про те, що Apple працює над новою моделлю iPhone SE, ходять давно. Компанія поки не розкриває жодних офіційних подробиць про iPhone SE 4, що готується, але нещодавно він з’явився на нових концепт-рендерах.

Рендери були опубліковані спільними зусиллями YouTube-каналу AppleTrack та @concept_central.

Пристрій матиме великий виріз для системи Face ID та обладнаний портом USB Type-C. Останні рендер iPhone SE 4 демонструє ці елементи дизайну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо подивитися на зображення, передня панель iPhone SE 4 виглядає ідентично iPhone 14 з плоскими гранями і закругленими кутами. За наявними даними, ця модель буде оснащена 6,1-дюймовим OLED-дисплеєм, хоча поки незрозуміло, чи зможе він підтримувати технологію ProMotion із частотою оновлення 120 Гц.

Незважаючи на те, що компанія з Купертіно відмовляється від великого вирізу у своїх останніх моделях iPhone, очікується, що моделі SE поки збережуть цей елемент дизайну, оскільки ці смартфони є доступнішими пропозиціями компанії на ринку.

При цьому на задній панелі, зважаючи на все, буде встановлений сенсор з однією камерою. iPhone SE 4 може бути оснащений 48-мегапіксельною основною камерою на задній панелі.

Ще один примітний елемент дизайну – порт USB Type-C у нижній частині, що споріднить його з недавньою лінійкою iPhone 15. За чутками, iPhone SE 4 буде представлено наприкінці 2024 – на початку 2025 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.