Apple хотіла випустити iPhone 9 замість iPhone X зі сканером відбитка пальців на задній кришці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій, який, за чутками, мав стати першим iPhone без рамок і кнопок, істотно відрізнявся від своїх попередників за дизайном.

В iPhone 9 передбачалося відмовитися від кнопки Home, яка була характерна для попередніх моделей iPhone, і перенести датчик відбитків пальців на задню панель, як у багатьох Android-смартфонах того часу.

Однак з причин, які поки що не розголошуються, Apple вирішила відмовитися від випуску цієї моделі. Незважаючи на те, що процес складання був практично налагоджений, а компанія Foxconn вже підготувала партію робочих прототипів, технологічний гігант вибрав інший шлях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Замість цього Apple випустила iPhone X, який представив новий дизайн і форм-фактор, що продовжує впливати на флагманські смартфони виробника і сьогодні.

iPhone X відрізнявся від традиційних моделей iPhone вирізом для фронтальної камери і технологією Face ID, задаючи новий стандарт для наступних релізів Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.