Показано максимально точний дизайн Samsung Galaxy S24 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Блогер та інсайдер Ice Universe опублікував на своїй сторінці в соцмережі X рендер ще не випущеного смартфона Samsung Galaxy S24 Ultra. Він стверджує, що саме такий вигляд матиме наступний топовий флагман корейської компанії.

За словами Ice Universe, це максимально точно наближене до реальності зображення, створене на основі кількох достовірних витоків. Дизайн флагмана вже фіналізовано, жодних змін до нього не вноситимуть, і саме така модель буде показана на наступній презентації Unpacked у середині січня 2024 року.

Раніше в мережу витекла інформація про технічні характеристики Galaxy S24 Ultra та інших моделей нової лінійки. Вважається, що топова модель отримає екран діагоналлю 6,8 дюйма з матрицею Dynamic AMOLED 2x, роздільною здатністю QHD+, підтримкою HDR10+, частотою оновлення 120 Гц і піковою яскравістю 2500 ніт, процесор Exynos 2400 (або Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy в деяких країнах) і камеру, що складається з чотирьох датчиків. Обсяг оперативної пам’яті становитиме 12 або 16 ГБ, у накопичувачі 256 ГБ, 512 ГБ або 1 ТБ. Ємність акумулятора 5000 мАг, підтримується 45-ватна зарядка через порт USB Type-C, 15-ватна бездротова зарядка, зворотна бездротова зарядка, передбачено захист від води за стандартом IP68, вбудований в екран сканер пальців і стереодинаміки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.