П’ять найгірших смартфонів в історії Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung – великий гравець в індустрії смартфонів, відомий виробництвом широкого спектру мобільних пристроїв. Незважаючи на численні успіхи серії Galaxy, не всі смартфони Samsung стали хітами. У цій статті ми представляємо п’ять найгірших смартфонів Samsung за всю історію компанії.

  1. Samsung Galaxy Note 7 (2016): Galaxy Note 7 став сумнозвісним через дефектний акумулятор, який міг вибухнути і загорітися. Samsung довелося відкликати мільйони пристроїв, що призвело до значних репутаційних і фінансових втрат.
  2. Samsung Galaxy S5 (2014): незважаючи на високі очікування, Galaxy S5 розчарував користувачів своїм пластиковим дизайном і недостатньою продуктивністю; він не зміг конкурувати з конкурентами, такими як iPhone 6; це також був перший Samsung Galaxy S5, який був відкликаний компанією Samsung.
  3. Samsung Galaxy Fold (2019): Galaxy Fold був першою спробою Samsung створити складаний смартфон. Однак він страждав від проблем з довговічністю, а складаний екран легко тріскався, що призводило до затримки запуску.
  4. Samsung Galaxy Note 4 (2014): хоча це і пристойний телефон, Galaxy Note 4 критикували за погану збірку і пластиковий дизайн, особливо в порівнянні з попередньою моделлю Note 3.
  5. Samsung Galaxy Ace (2011): Galaxy Ace був смартфоном початкового рівня з низькою продуктивністю і дисплеєм з низькою роздільною здатністю. Він з усіх сил намагався конкурувати в цьому сегменті і залишив користувачів незадоволеними.
    Отже, компанія Samsung мала низку успіхів і невдач на ринку смартфонів. Ці п’ять смартфонів є найгіршими продуктами Samsung з точки зору дизайну, продуктивності та задоволеності споживачів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.