В iOS 17.1 Apple виправила критичні помилки: хто залишиться без оновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple випустила iOS 17.1: що змінилося. Компанія Apple випустила оновлення iOS 17.1, що містить нові функції та виправлення критичних помилок. Оновлення доступне для всіх iPhone, що підтримують iOS 17, а якщо бути точніше, то ваш пристрій має бути “молодшим” за iPhone XR.

Удосконалення AirDrop: оновлення забезпечує безперервну передачу контенту, навіть якщо ви виходите із зони дії мережі. Передача файлів більше не переривається.

Опції Smart StandBy: Якщо ви є власником iPhone 14 Pro, 14 Pro Max, 15 Pro або 15 Pro Max, ви отримаєте більше можливостей для управління вимкненням дисплея.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple Music: в обраному тепер можуть бути пісні, альбоми та плейлисти. Крім того, ви можете насолоджуватися обкладинками, які змінюють колір відповідно до “настрою” музики, і виявляти рекомендації пісень для своїх плейлистів.

Але справа не тільки у функціях. iOS 17.1 також містить низку важливих поліпшень і виправлень помилок, з якими ви можете докладніше ознайомитися в джерелі. Оновлення доступне для iPhone XR і новіших моделей, включно з iPhone SE (2-го і 3-го покоління).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.