Спілкування в чаті на Android стає таким же зручним, як в iOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google модернізує свій сервіс обміну повідомленнями, оснащуючи його фічами з iOS. Про це пише SamMobile.

Згідно з джерелом, йдеться про кросплатформеність фірмового додатка “Повідомлення” на Android. За замовчуванням він працює на смартфонах і планшетах, а для листування з комп’ютера доведеться підключати ПК до смартфона через QR-код.

Тепер же Google тестує принципово інший спосіб прив’язки комп’ютера. У найближчому майбутньому користувачі Android зможуть просто ввести свій обліковий запис і отримати доступ до листування – так само, як це реалізовано в Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що доступ до iMessage теж можна отримати на будь-якому пристрої Apple, просто залогінившись у свій Apple ID; жодних прив’язок через QR-код тут не передбачено. Після впровадження опції єдиного входу в Android, ОС стане ще ближчою до iOS і дасть змогу спілкуватися в нативному чаті так само зручно.

Крім цього видання Phone Arena повідомляє про друге нововведення “Повідомлень” Google, яке дасть змогу набагато швидше надсилати фотографії в чат. Достатньо буде відкрити додаток, натиснути на іконку камери, зробити знімок і вибрати одержувача.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.