Categories: Смартфони

Nokia X на фотографіях: виріз в екрані, подвійна камера і корпус зі скла

Share

Сьогодні, 27 квітня 2018 року, на території Китаю відбувся офіційний показ смартфона Nokia X, однак прийняти в ньому участь зміг лише обмежене коло осіб. Більш того, виробник не став розкривати будь-яку інформацію про новинку, лише показавши наживо і дозволивши потримати в руках. Поруч з місцем проведення презентації з’явився рекламний банер, присвячений новинці. Компанія HMD Global також повідомила, що він розповість про новий мобільний пристрій більше інформації зовсім скоро – 2 травня.

Як можна легко помітити на фотографіях, смартфон Nokia X володіє витягнутим у висоту екраном з вирізом у верхній частині. Імовірно, він має співвідношення сторін 19:9 і 5,6-дюймову діагональ. Прямо під екраном знайшлося місце для фірмового логотипу виробника, який знаходиться в абзаці значного розміру. Тильна кришка мобільного пристрою виготовлена ​​зі скла, тому не можна виключати сумісність телефону з підтримкою бездротової зарядки Qi.

На задній частині смартфона можна побачити подвійну основну камеру, яка випирає з корпусу, а також розташований прямо під нею сканер відбитків пальців круглої форми, що нагадує за своїм зовнішнім виглядом такий як в iPhone 8. Телефон виглядає досить цікаво і незвично для HMD Global, тому як раніше всі її мобільні пристрої були схожі один на одного і ніяких особливостей запропонувати не могли.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Nokia X, який також може вступити на полиці магазинів під назвою Nokia X6, оснащений 8-ядерним процесором MediaTek Helio P60 і 4 ГБ оперативної пам’яті, а продавати базову версію з 64 ГБ накопичувачем будуть за 1599 юанів або 6 000 гривень. Модель з чіпом Qualcomm Snapdragon 636, 6 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ ПЗУ обійдеться у більшу суму грошей – 1799 юанів, тобто майже 7 000 гривень.

Уже зовсім скоро 2 травня 2018 року, в китайському Пекіні пройде прес-конференція, присвячена даному телефону, в рамках якої його можуть повністю анонсувати. На шпалерах, встановлених на мобільний пристрій Nokia X, є напис з якоюсь інформацією, до складу якої входить дата 16 травня. Експерти впевнені, що саме в цей день відбудеться повноцінна презентація телефону, або з вказаної дати покупці зможуть купити новинку, яка виявиться доступна для покупки щонайменше в чорному кольорі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Samsung Galaxy S26 може отримати SoC наступного покоління з GPU власної розробки компанії

    Південнокорейський виробничий гігант може відмовитися від співпраці з AMD при випуску своїх майбутніх продуктів, віддавши…

    06.05.2024

    Експерти розповіли, що робити, якщо вилітають додатки на Android

    Близько 70% користувачів смартфонів володіють телефонами на базі Android, і деяких з них дуже дратують…

    05.05.2024

    Опублікували фото фірмових чохлів для Google Pixel 8a

    Інсайдер @evleaks поділився кількома офіційними зображеннями з новими фірмовими чохлами для Google Pixel 8a. У…

    05.05.2024

    Знайдено спосіб повністю і назавжди позбутися реклами у Windows 11

    Розробник Maddy випустив утиліту OFGB (Oh Frick Go Back), ідея якої напрошувалася дуже давно. Вона…

    05.05.2024

    Телевізори Samsung отримують власні ексклюзивні ігри

    На заході IAB NewFronts 2024 компанія Samsung анонсувала дві нові відеоігри для своїх телевізорів, для…

    05.05.2024

    Перераховані основні недоліки смартфонів із вигнутим екраном

    Лише кілька років тому набули популярності телефони з екраном-«водопадом». Проте такі ефектні дисплеї мають певні…

    05.05.2024