Categories: Смартфони

Основна причина провалу смартфона Samsung Galaxy S9

Share

Більше місяця тому в українських і європейських магазинах почалися продажі флагманського смартфона Samsung Galaxy S9, який отримав передового технічне оснащення і рекордно високий цінник – 27 999 грн. за базову модель. Компанія-виробник витратила на просування даного телефону рекордні суми грошей, найбільші за всю історію свого мобільного підрозділу, однак це не допомогло новинці обійти з продажу своїх попередників – Galaxy S8 і Galaxy S7, про це повідомили ще 25 квітня 2018 року аналітики Canalys.

Як стало відомо сьогодні, 27 квітня, від ряду експертів, основна причина провалу смартфона Samsung Galaxy S9 полягає в тому, що керівництво компанії переоцінив відданість фанатів фірмової продукції. Південнокорейська корпорація порахувала, що раз Apple встановлена ​​рекордно високий цінник на iPhone X, то вона може вчинити так само, але зробивши цінник відчутно нижчим.

Проте, такий «фокус» не спрацював, тому як багато покупців, які хотіли б стати власниками Samsung Galaxy S9, виявилися не готові віддати за нього стільки, скільки попросила південнокорейська корпорація. Якби цінник виявився нижчим на $ 100-150, новий флагман міг би похвалитися більшим попитом по всьому світу. Мова могла б іти про продажі на 25-30% вищими за нинішні, однак, на жаль, цьому вже не судилося збутися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як компанія Samsung поступить в 2019 році, коли на полиці магазинів надійде Galaxy S10 , поки що невідомо. Можливо, вона знизить вартість новинки, хоча, найімовірніше, вона просто постарається зробити її більш привабливою в очах покупців, запропонувавши новий дизайн, підтримку новітніх технологій і розробок, а також вигідні умови для покупки.

Саме в зв’язку з усією цією ситуацією представники південнокорейської корпорації замовчують, як добре продається смартфон Galaxy S9, хоча в 2017 і 2016 роках вони активно розкривали такі дані, хвалячись ними на весь світ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Експерти назвали ключові характеристики 20-дюймового MacBook

    Відразу два авторитетних інсайдера-аналітик TFI Securities Мінг-Чі Куо і глава DSCC Росс Янг - зможуть…

    24.05.2024

    Новий чіп Snapdragon X Elite виявився таким самим потужним, як новітній Apple M4

    Нещодавно на Geekbench 6 з'явилися результати тестування ноутбука з чіпом Snapdragon X Elite, і його…

    24.05.2024

    Собака-символ токена Dogecoin пішла з життя

    24 травня 2024 року пішла з життя собака на ім’я Кабосу, яка символізує токен Dogecoin (DOGE). Вона…

    24.05.2024

    Nothing Phone (2a) незабаром отримає новий колір

    Nothing Phone (2a) - доволі добротний смартфон середнього класу, який вирізняється унікальним дизайном. Спочатку доступний…

    24.05.2024

    Новий Google Pixel 8a розібрали та показали зсередини

    На YouTube-каналі PBKreviews з'явилося відео, в якому повністю розібраний Google Pixel 8A. За словами авторів…

    24.05.2024

    Чутки: iPhone SE 4 отримає дизайн з вирізом

    Шанувальники Apple з нетерпінням чекають виходу iPhone SE4. Є повідомлення про те, що Apple вже…

    24.05.2024