OnePlus 12 отримає 6,82-дюймовий дисплей із яскравістю 2600 ніт

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За даними Digital Chat Station, майбутній OnePlus 12 матиме дисплей із піковою яскравістю, що вдвічі перевищує яскравість дисплея OnePlus 11 – вона досягне 2600 ніт. При низьких рівнях яскравості дисплей буде використовувати високочастотне ШІМ-регулювання яскравості з частотою 2160 Гц.

Реклама

Дисплей стане трохи більшим – 6,82 дюйма (з 6,7 дюйма), а співвідношення сторін знизиться до 19,8:9 (з 20:9), оскільки панель матиме роздільну здатність 1440 x 3168 пікселів. Ми бачили рендери нової моделі, засновані на САПР, які показують, що дисплей вигнутий (на перший погляд, трохи більше, ніж у OnePlus 11).

Нову панель вироблятиме BOE, а стару – Samsung. Це як і раніше буде панель LTPO з частотою оновлення 120 Гц.

DCS також пише, що топова конфігурація OnePlus 12 матиме 24 ГБ оперативної пам’яті та 1 ТБ вбудованої пам’яті. Максимальна ємність старої моделі становить 16 ГБ/512 ГБ, але у компанії вже є пристрій ємністю 24 ГБ/1 ТБ (Ace 2 Pro), тож це не так вже й дивно.

Очікується, що OnePlus 12 буде представлений у Китаї в грудні цього року, а глобальний запуск відбудеться незабаром після цього в січні. Зрозуміло, у телефоні буде використовуватися новий Snapdragon 8 Gen 3, і він матиме перероблену камеру з основною камерою на 50 МП (Sony IMX966, яка обіцяє рівень якості 1 дюйм), надширококутною на 48 МП і 3-кратним перископом. У новому флагмані також буде збільшено ємність акумулятора до 5400 мАг (+400 мАг порівняно з його попередником) і знову буде реалізовано бездротове заряджання (50 Вт плюс дротова зарядка 100 Вт).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: