Oppo Find N3 у золотому кольорі позує на камеру перед запуском

Oppo Find N3 у золотому кольорі позує на камеру перед запуском
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Oppo Find N3, презентація якого відбудеться 19 жовтня, вчора з’явився на живих зображеннях. Це була модель червоного кольору, яка, схоже, має задню панель зі штучної шкіри, але завдяки Евану Блассу, сьогодні ми можемо побачити золотисту версію.

Бласс поділився кількома фотографіями золотого Oppo Find N3, який, схоже, має скляну задню панель. Він має великий круглий острівець камери на задній панелі з логотипом Hasselblad.

Oppo Find N3 має металеву рамку, з портом USB-C в нижній частині, до якого приєднані динамік і слот для SIM-карти. У складеному стані слот для SIM-карти суміщений з мікрофоном, а динамік – з іншим динаміком.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Злитий раніше рендер показав наявність двох динаміків у верхній частині, і в розгорнутому стані Find N3 ці динаміки повинні забезпечити ефект занурення у звук.

Золотий Oppo Find N3 позує на камеру перед запуском

Oppo не надає подробиць щодо специфікацій Find N3, але чутки стверджують, що смартфон буде оснащений SoC Snapdragon 8 Gen 2, 16 ГБ оперативної пам’яті, 1 ТБ пам’яті та акумулятором на 4850 мАг з можливістю зарядки на 100 Вт.

Складаний дисплей матиме діагональ 7,82″ і частоту оновлення 120 Гц з роздільною здатністю 2268*2440 пікселів, тоді як кришка з частотою 120 Гц матиме роздільну здатність 2484*1116 пікселів і діагональ 6,31″.

Oppo Find N3 буде оснащений п’ятьма камерами – 48 Мп основною, 48 Мп надширококутною, 64 Мп телефото, 32 Мп селфі та 20 Мп селфі.

Очікується, що OnePlus Open, який також презентують 19 жовтня, буде версією Oppo Find N3. Ми дізнаємося все про ціни та доступність наступного четверга.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.