Xiaomi 14 Pro вперше показали на рендерах. Він максимально схожий на iPhone 15 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з усього, наступне покоління флагманів бренди вийде зовсім скоро.

Авторитетний інсайдер Стів “OnLeaks” Хеммерстоффер поділився якісними рендерами майбутнього флагманського смартфона Xiaomi 14 Pro, презентація якого очікується наприкінці цього місяця.

Судячи із зображень, Xiaomi 14 Pro виглядатиме більше, як iPhone 15 Pro, ніж як торішній Xiaomi 13 Pro. Смартфон отримає плоский дисплей, плоскі грані і квадратний блок з чотирма об’єктивами на задній панелі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними інсайдера, габарити Xiaomi 14 Pro становитимуть 161,6 x 75,3 x 8,7 мм. Для порівняння: розміри Xiaomi 13 Pro становлять 162,9 x 74,6 x 8,4 мм. Новинка буде трохи меншою і товщою за торішню модель.

Також стало відомо, що Xiaomi 14 Pro буде оснащений 6,6-дюймовим AMOLED-екраном, чипом Snapdragon 8 Gen 3, основною камерою на 50 Мп і акумулятором ємністю 4860 мАг з підтримкою швидкої зарядки до 120 Вт. Крім того, девайс отримає титановий корпус.

Очікується, що Xiaomi представить перші смартфони 14-ї серії наприкінці жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.