На деяких ринках Xiaomi пропонує серію 13T без камер Leica

На деяких ринках Xiaomi пропонує серію смартфонів 13T без камер Leica
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли компанія оголосила про випуск смартфонів Xiaomi 13T і 13T Pro, вона особливо підкреслювала переваги їх камер, створених Leica, і це мало свої причини. Однак у деяких регіонах смартфони не матимуть логотипу Leica і спеціалізованих режимів камери. Читач GSMArena помітив, що “нещасливі” ринки включають Чилі та Нігерію. Деякі регіони все ще очікують на ці смартфони, так що список може розширюватися.

Вигоди від Leica обмежуються не тільки об’єктивами, але і кількома функціями програмного забезпечення. Наприклад, стандартний додаток “Камера” пропонує два основних стилі зйомки – Leica Vibrant та Leica Authentic, точно так само, як в дорогих моделях Xiaomi 13, 13 Pro та 13 Ultra. Також є оптимізації, пов’язані з портретним режимом.

Можна було б припустити, що це знизить ціну обох смартфонів на зазначених ринках, але це не так. GSMArena провели коротке дослідження ринку і виявили, що обидва пристрої продаються за приблизно таку саму ціну, як і їх спеціалізовані аналоги з камерами Leica в Європі. Смартфон Xiaomi 13T можна придбати за трохи більше ніж €600, тоді як 13T Pro продається за приблизно €800 як в Чилі, так і в Нігерії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Причини такого рішення невідомі – це може бути пов’язано з обмеженнями ринку чи умовою в угоді між Xiaomi та Leica, яка не дозволяє виробнику смартфонів запускати продукти Leica на деяких ринках. Сподіваємося, що Xiaomi роз’яснить це.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.