Експерти порівняли швидкість роботи iPhone 15 Pro Max і Galaxy S23 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Черговий етап битви флагманів провели автори порталу PhoneBuff. У запеклій сутичці на продуктивність зійшлися головні конкуренти на ринку смартфонів – iPhone 15 Pro Max і Samsung Galaxy S23 Ultra. Який виявився швидшим?

Реклама

Умови випробування були такими: на обох смартфонах по черзі запускали додатки з одного і того ж списку. Для чистоти експерименту всі програми, за винятком камери, були від сторонніх розробників. Не забули виключити і людський фактор – весь тест проводила запрограмована робо-рука.

Спочатку Galaxy S23 Ultra лідирував. Південнокорейський флагман швидше впорався з софтом для оброблення фото і відео, однак iPhone 15 Pro Max відіграв усю перевагу і обігнав конкурента, коли справа дійшла до запуску ігор. За підсумком “яблучний” гаджет впорався з усіма 16-ма додатками за 1 хвилину 58 секунд і 50 мілісекунд, тоді як Galaxy S23 Ultra для цього знадобилося 2 хвилини 49 мілісекунд.

На другому етапі тестування флагмани мали запустити раніше відкриті додатки з оперативної пам’яті (у зворотному порядку). Тут iPhone 15 Pro Max знову впорався швидше з підсумковим результатом 46 секунд і 90 мілісекунд, тоді як у Galaxy S23 Ultra той самий процес зайняв на 2 секунди довше. Це при тому, що у смартфона Samsung 12 ГБ оперативної пам’яті проти 8 ГБ у “яблучного” гаджета.

Безумовно, різниця не така вже й суттєва, але вона все ж є. А значить, у шанувальників техніки Apple з’явився новий аргумент, який доводить перевагу їхніх смартфонів над Android.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ