Google готує новий гнучкий смартфон – ним стане Pixel Fold 2 або Pixel Flip

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google працює над новим гнучким смартфоном, інформацію про який було виявлено у коді додатку-команьйона навушників Pixel Buds. Модель фігурує під кодовим іменем Comet, і буде мати дизайн у стилі книжечки, або ж розкладного смартфона формату Samsung Galaxy Flip.

Нагадаємо, що Google Pixel Fold поступив у продаж буквально цього літа, і на даний момент доступний в обмеженому переліку країн. Модель отримала трохи дивний дизайн, адже рамки внутрішнього дисплея, за сучасними стандартами, дуже великі. За роботу смартфона відповідальний чіпсет Google Tensor G2, виготовлений за нормами 5-нанометрового техпроцесу. З коробки модель поставляється з Android 13, але у новій моделі “Comet”, із заводу буде встановлений Android 14.

Google Pixel Fold отримав ряд фішок, непогану систему камер (хоча, слід зазначити, основна камера Google Pixel 7 Pro демонструє кращі результати), і досить високу ціну. Слід зазначити, що якщо Google презентує смартфон форм-фактору Flip, ціна, скоріш за все, буде відчутно нижчою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.