Розкрито подробиці про Oppo Find N3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Oppo готується до презентації нового розкладного смартфона формату “книжечки” – Oppo Find N3. Модель, по суті, має стати китайським варіантом OnePlus Open, який також готується до виходу. У Мережі з’явився рендер смартфона, на якому можна частково побачити дизайн: так, ми бачимо, що модель, скоріш за все, буде мати кнопку перемикання режимів гучності на правій грані.

Якщо мова про характеристики, то про модель в цьому плані також відомо вже досить багато. Смартфон отримає внутрішній OLED-дисплей з діагоналлю 7.82 дюйма, роздільною здатністю 2268 х 2440 пікселів та частотою оновлення 120 Гц. Внутрішній OLED-дисплей буде мати діагональ 6.31 дюйма, роздільна здатність складе 2484 х 1116 пікселів, частота оновлення – 120 Гц.

За роботу смартфона буде відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, у парі з яким працюватиме 16 ГБ оперативної пам’яті. Об’єм внутрішньої пам’яті складе 1 ТБ. Для селфі будуть використовуватись два модулі – 32 та 20 МП, у той час як основна камера включатиме головний сенсор 48 МП, ультраширокий 48 МП та телефото 64 МП з трикратним оптичним зумом. За автономність буде відповідати акумулятор об’ємом 4805 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 100W.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.