Xiaomi 14 Pro отримає неймовірно яскравий дисплей – розкрито подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi вже за декілька місяців має однією з перших презентувати флагманський модельний ряд смартфонів на базі Snapdragon 8 Gen 3. У цей модельний ряд, який отримає назву Xiaomi 14, серед інших, повинна увійти старша модель Xiaomi 14 Pro. Зараз у Мережі з’явилась інформація про те, що цей смартфон буде мати надзвичайно яскравий дисплей.

Xiaomi 14 Pro буде оснащений 6.7-дюймовим LTPO OLED дисплеєм з роздільною здатністю 2K та динамічною частотою оновлення від 1 до 120 Гц. Дислпей захищено склом Corning Gorilla Glass 2, товщина рамки складає лише 1 мм. Головною фішкою дисплея буде пікова яскравість 3000 ніт, що справді неймовірно багато для дисплея у смартфоні. Також слід згадати про підтримку HDR10+ та Dolby Vision.

За роботу смартфона, як вже згадувалось, буде відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, у парі з яким працюватиме до 24 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5x. Об’єм внутрішньої пам’яті UFS 4.0 складатиме до 1 ТБ. За автономність буде відповідати акумулятор об’ємом 4860 мАг, який буде мати підтримку швидкої зарядки потужністю 4860 мАг. З коробки смартфон буде поставлятися з MIUI 15 на базі Android 14.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.