Categories: Смартфони

Samsung не втрималася і скопіювала один з головних елементів iPhone X

Share

У Китаї засвітився невідомий телефон Samsung, який ззаду схожий на iPhone X. Новинка повинна збільшити продажі Samsung в Китаї, пише Digital Trends.
На сайті китайського відомства TENAA, де реєструються всі нові телефони, з’явилася інформація про невідомий смартфон Samsung SM-G8850. Передбачається, що це ще одна версія Samsung Galaxy S9, яка буде продаватися тільки в Китаї.

Спереду він нічим не виділяється, на відміну від задньої сторони. На ній знаходиться подвійна камера. Її розташування та форма дуже схожі на аналогічний елемент в iPhone X. Сканер відбитків пальців виконаний теж у незвичній для Samsung формі. Він розташований посередині.

Від інших смартфонів бренду SM-G8850 відрізняється плоским екраном. В останні роки флагманські смартфони Samsung оснащуються вигнутими дисплеями, але в цій моделі компанія вирішила відійти від цієї традиції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Остаточні технічні характеристики залишаються загадкою. На сайті TENAA сказано, що в смартфоні встановлений 6,28-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2220 х 1080. Але на сайті Antutu, йдеться, що в SM-G8850 використовується 5,8-дюймовий екран.

За даними Antutu, в смартфоні встановлений процесор Snapdragon 660, 4 ГБ оперативної пам’яті і батарея на 3000 мАч. Деякі джерела повідомляють, що смартфон працює під управління процесора Exynos 9810 – такий же встановлений в Galaxy S9.

Від остаточних технічних характеристик безпосередньо залежить позиціювання пристрою. Це може бути спрощена або модифікована версія Galaxy S9. Частка Samsung на китайському ринку становить менше одного відсотка. Компанія до цього вже випускала айфоноподібні смартфони , тому SM-G8850 не є чимось новим для Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024