Samsung не втрималася і скопіювала один з головних елементів iPhone X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Китаї засвітився невідомий телефон Samsung, який ззаду схожий на iPhone X. Новинка повинна збільшити продажі Samsung в Китаї, пише Digital Trends.
На сайті китайського відомства TENAA, де реєструються всі нові телефони, з’явилася інформація про невідомий смартфон Samsung SM-G8850. Передбачається, що це ще одна версія Samsung Galaxy S9, яка буде продаватися тільки в Китаї.

Спереду він нічим не виділяється, на відміну від задньої сторони. На ній знаходиться подвійна камера. Її розташування та форма дуже схожі на аналогічний елемент в iPhone X. Сканер відбитків пальців виконаний теж у незвичній для Samsung формі. Він розташований посередині.

Від інших смартфонів бренду SM-G8850 відрізняється плоским екраном. В останні роки флагманські смартфони Samsung оснащуються вигнутими дисплеями, але в цій моделі компанія вирішила відійти від цієї традиції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Остаточні технічні характеристики залишаються загадкою. На сайті TENAA сказано, що в смартфоні встановлений 6,28-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2220 х 1080. Але на сайті Antutu, йдеться, що в SM-G8850 використовується 5,8-дюймовий екран.

За даними Antutu, в смартфоні встановлений процесор Snapdragon 660, 4 ГБ оперативної пам’яті і батарея на 3000 мАч. Деякі джерела повідомляють, що смартфон працює під управління процесора Exynos 9810 – такий же встановлений в Galaxy S9.

Від остаточних технічних характеристик безпосередньо залежить позиціювання пристрою. Це може бути спрощена або модифікована версія Galaxy S9. Частка Samsung на китайському ринку становить менше одного відсотка. Компанія до цього вже випускала айфоноподібні смартфони , тому SM-G8850 не є чимось новим для Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.