Смартфони

Android 14 надає функцію, яка була в iPhone цілу вічність

Share

Flash-сповіщення для Android 14 мають дуже цікаву назву і однаково корисні для користувачів, яким потрібна додаткова допомога, щоб помітити, коли їхні сповіщення або сигнали тривоги вимикаються.

iPhone уже певний час пропонує щось подібне, тому приємно бачити, що Google розуміє, наскільки корисною може бути ця функція для користувачів, особливо для людей зі зниженим слухом.

Google навіть вдається піти на крок далі, ніж Apple, і дає змогу вмикати спалах екрана, а також спалах ліхтарика телефона/камери. Увімкнувши цю опцію, ви з меншою ймовірністю пропустите сповіщення, якщо ваш телефон спрямований вгору або ви використовуєте його в цей конкретний момент.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після встановлення бета-версії Android 14 або офіційного оновлення для вашого пристрою, читайте далі, щоб дізнатися, як увімкнути flash-сповіщення в Android 14.

Як увімкнути flash-сповіщення в Android 14

1. Перейдіть у Налаштування> Спеціальні можливості> Флеш-сповіщення.

Відкрийте застосунок ” і торкніться Спеціальні можливості”, потім прокрутіть униз і торкніться Флеш-сповіщення”.

2. Перемкніть або спалах камери, або спалах екрана, або обидва

Увімкніть або спалах камери, або спалах екрана, або обидва. Ви також можете спробувати, як вони працюють, натиснувши на кнопку попереднього перегляду .Спалах камери видає два спалахи на задній панелі телефону під час надходження сповіщення, що зручно, коли ваш телефон повернутий лицьовим боком донизу або заблокований.Screen flash швидко забарвлює все, на що ви дивитеся, що може бути корисним, якщо вібрації сповіщень або банери, як правило, проходять повз вас. Схоже, що вона не працює при вимкненому екрані, тому, якщо телефон заблокований, ви не побачите цей спалах.

3. За необхідності виберіть колір спалаху екрана

Тепер виберіть колір спалаху на екрані, якщо використовуєте цей спалах. Ви отримуєте вибір із 12 відтінків для сповіщень на екрані. Використовуйте кнопку попереднього перегляду, щоб протестувати що-небудь перед скасуванням, і натисніть OK, коли все буде готово.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Останнє оновлення iOS виправляє дуже серйозну помилку на всіх iPhone

    iOS 17.5.1 вже доступна для всіх iPhone, що підтримують iOS 17, і покликана виправити помилку,…

    22.05.2024

    Київстар піднімає ціни на деякі тарифи

    Українська компанія мобільного зв’язку «Київстар» внесла зміни у свої тарифні плани. Зміни були спричинені потребою…

    21.05.2024

    Фахівці назвали 5 перевірених міфів про Android

    iPhone від Apple завоював безліч шанувальників, особливо у США, завдяки популярності iMessage. Часто можна почути,…

    21.05.2024

    10 нових пристроїв Samsung представить на літній презентації

    Цього літа компанія Samsung проведе масштабну презентацію нових продуктів, в рамках якої представить флагманські складні…

    21.05.2024

    Перші зображення розкладачки Honor Magic V Flip потрапили в мережу

    Авторитетний китайський інсайдер під ніком Digital Chat Station поділився у соцмережі Weibo першими зображеннями майбутнього…

    21.05.2024

    Dell представила безшумну мишу яка коштує 1500 гривень

    Компанія Dell представила свою тиху мишу Silent Mouse MS355. Її конструкція дозволить користувачеві не відволікатися…

    21.05.2024