Всі чотири моделі нових iPhone 15 отримають 48 Мп камеру, виріз Dynamic Island і порт USB-С

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні офіційного анонсу нових смартфонів iPhone 15, який заплановано на 12 вересня, авторитетний інсайдер Марк Гурман з Bloomberg розкрив ключові характеристики пристроїв.

Згідно з його інформацією, всі моделі будуть оснащені 48-мегапіксельними тильними камерами, екранами з вирізом Dynamic Island і портами USB Type-C.

Крім того, новинки отримають чіп U2 для надширокосмугового зв’язку, що дасть змогу точніше визначати їхню геолокацію. Це може стати проривом у галузі навігації та інтернету речей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для моделей iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max передбачені додаткові “плюшки”: більш тонкі рамки навколо дисплеїв, титанові корпуси, 3-нанометровий процесор A17 Bionic, збільшений обсяг оперативної пам’яті.

На місці і поліпшені ширококутні камери та телевіки з підвищеною роздільною здатністю.

Цікаво, що iPhone 15 Ultra цього року не буде – фокус залишиться на моделях Pro Max. Це може сигналізувати про стратегічне рішення Apple зосередитися на певних сегментах ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.