Чи варто купувати iPhone 15: Розглянемо всі варіанти

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Концепція “один iPhone на рік”, якої дотримувалася компанія Apple за часів її засновника Стіва Джобса, давно пішла в минуле. Сьогодні, починаючи з лінійки iPhone 11, ми бачимо аж по чотири нових пристрої, а іноді до них додаються і моделі, такі як iPhone SE. З наближенням релізу iPhone 15, ми задаємося питанням – чи варто оновлювати свій смартфон?

1. Базові моделі iPhone 15

Минулі базові моделі, iPhone 14 і iPhone 14 Plus, не отримали деяких ключових фішок лінійки “про”. Якщо подібна тенденція збережеться і в iPhone 15, то, можливо, варто задуматися про те, щоб обійти стороною ці моделі. Логічніше буде доплатити трохи й отримати найактуальнішу версію iPhone.

2. iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max, без сумніву, стануть флагманами Apple у 2023 і 2024 роках. Після купівлі цих моделей, люди часто не роздумують про зміну телефону ще довгий час. Навіть якщо вам не вистачає коштів на найактуальнішу модель iPhone Pro, варто звернути увагу на минулорічні “про” моделі, які часто залишаються сильнішими за характеристиками, ніж базові пристрої.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3. iPhone 15 Ultra – фантазії та можливості**.

Тут настає особливий час для фантазії – iPhone 15 Ultra. В Apple тут немає жодних обмежень. Приклад Apple Watch Ultra доводить, що найпреміальніший преміальний девайс може бути вдвічі дорожчим за звичайний. Уявіть собі, що можна вмістити в корпусі iPhone Pro Max за 2 000$. Сапфірове скло екрана, позолочені кнопки, унікальний дизайн – можливостей фантазувати багато.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.