Samsung відмовляється підтримувати смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung ухвалила рішення припинити підтримку флагманських смартфонів Galaxy Note 10, які були випущені в 2019 році.

Відповідно до заяви керівництва південнокорейської корпорації, моделі Samsung Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10+ вважаються застарілими, і тому на них більше не випускатимуться оновлення, включно з патчами безпеки. За інформацією порталу SamMobile, останньою доступною операційною системою для цих моделей став Android 12.

Це рішення Samsung викликало розчарування у користувачів Galaxy Note 10, які сподівалися на отримання подальших оновлень і підтримку. Однак, компанія обґрунтовує припинення підтримки моделей Galaxy Note 10 тим, що вони вважаються застарілими і не можуть повністю відповідати сучасним вимогам і стандартам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на припинення оновлень, власники Galaxy Note 10 зможуть продовжувати використовувати свої пристрої з поточною версією операційної системи. Основний недолік полягає в тому, що вони не отримуватимуть нові функції, виправлення помилок і патчі безпеки.

Загалом, компанія Samsung припинила підтримку флагманських смартфонів Galaxy Note 10, вважаючи їх застарілими, що викликало обурення у користувачів, яким тепер доведеться продовжувати використовувати пристрої без оновлень і нових функцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.