Смартфони

Samsung масово поліпшить дисплеї всієї серії Galaxy S24

Share

Повідомляється, що Samsung планує оновити дисплей всієї серії Galaxy S24, а не тільки моделі Ultra. Передбачається, що всі три варіанти матимуть яскравіші дисплеї, а Galaxy S24+ може похвалитися панеллю з вищою роздільною здатністю, ніж його недавні попередники.

Можливо, ви чули нещодавні чутки про те, що Galaxy S24 Ultra отримає по-справжньому яскравий AMOLED-дисплей, з піковим значенням у 2500 ніт. Що ж, новини стають дедалі кращими.

Samsung може надати нові дисплеї для всієї серії Galaxy S24, і вони будуть здатні досягати того ж рівня яскравості, що і модель Ultra. З чуток, Galaxy S24, Galaxy S24+ і Galaxy S24 Ultra будуть здатні досягати максимального рівня яскравості в 2500 ніт. І це ще не все.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім забезпечення більш яскравих дисплеїв майбутньої серії Galaxy S24, Samsung може також оснастити варіант Plus панеллю з більш високою роздільною здатністю. Замість 2340 x 1080 пікселів, Galaxy S24+ імовірно матиме роздільну здатність 3120 x 1440.

Samsung не використовувала роздільну здатність WQHD+ для моделей Plus серії Galaxy S з часів Galaxy S20+. Наступні моделі мали нижчу роздільну здатність.

Якщо чутки вірні, Galaxy S24+ матиме дисплей із вищою роздільною здатністю і набагато вищою піковою яскравістю. Цими змінами Samsung обов’язково справить враження на ентузіастів технічних характеристик, але, з іншого боку, час автономної роботи потенційно може постраждати. Тож загалом ще невідомо, чи справді ці зміни призведуть до покращення користувацького досвіду. Поживемо, побачимо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Фінська компанія HMD випустить смартфон у відомому дизайні лінійки Nokia Lumia

    Фінська компанія HMD відроджує легендарний дизайн Fabula, відомий за моделями Nokia N9 та ранніми смартфонами…

    20.05.2024

    Рожевий титан – новий колір iPhone 16 Pro

    Аналітик Мін-Чі Куо підтвердив попередні чутки про колірну гамму iPhone 16. У новій Pro-лінійці синій…

    20.05.2024

    “Київстар” знову змінить ціни деяких пакетів – що треба знати

    «Київстар» попередив своїх клієнтів про чергові зміни. Згідно з повідомленням, будуть оновлені умови деяких додаткових…

    20.05.2024

    Названо критичні помилки під час використання бездротової зарядки

    Зараз бездротова зарядка стає все популярнішою серед користувачів різних гаджетів. Однак важливо цією функцією правильно…

    20.05.2024

    Новий ChatGPT-4o “вражає” своїми можливостями

    Літера «o» означає Omni, що говорить про можливості роботи ШІ не тільки з текстом, але…

    20.05.2024

    Штучний інтелект може обманювати, блефувати та прикидатися людьми

    Вчені з Массачусетського технологічного інституту виявили безліч випадків, коли системи штучного інтелекту обманювали людей. Відповідне…

    20.05.2024