ТОП-5 смартфонів для якісної фотографії

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Звичайною камерою на смартфон вже нікого не здивувати. Навіть найбюджетніші моделі мають модулі, хоча якість знімків залишає бажати кращого. Проблема навіть не в наявності хорошого сенсора, а внутрішньої начинки пристрою та його оптимізації під мистецтво фотографії. Для прикладу можна порівнювати камери iPhone 14 48 МП та 200 МП сенсори корейських майстрів. Перші завжди виграватимуть як і глибину знімків.

Реклама

1. Realme GT 2 Pro 12/256

Китайський бренд вже давно завоював серця російських користувачів – найкраще співвідношення ціни та якості. По суті, це один із найбільш бюджетних смартфонів з ідеальними камерами. Блок сенсорів складається із трьох основних модулів 50 МП основний плюс додатковий на 50+2. Потрійна камера видає гарну передачу кольору, а за бажання можна отримати дуже «живі» фотографії. З мінусів можна відзначити відсутність бездротової зарядки.

2. POCO X5 Pro 5G 8/256

Відносно недорогий пристрій із непоганим співвідношенням якості знімків та продуктивності. До речі, за швидкість роботи відповідає чіпсет Snapdragon 778G. Дідок зарекомендував себе з кращого боку, а ще ви отримуєте потрійну камеру: 108 МП основний сенсор і два додаткові на 8+2 МП. Перший модуль забезпечує дуже чітку картинку, а його матриця вважається однією з найкращих на ринку.

3. Смартфон Xiaomi 13 Pro

Топовий пристрій із передовою начинкою та потрійною камерою: модуль на 50.3 плюс 50+50 МП. Важливо, що цей флагман спочатку створювали з акцентом мистецтво фотографії. Недаремно китайські розробники поставили камери від німецького бренду Leica. Вам навіть не потрібно нічого налаштовувати. Смартфон видає чудові знімки без додаткових налаштувань і виходить все дуже розкішно.

4. Samsung Galaxy S23 Ultra

Список був би не повний без корейського флагмана Galaxy S23 Ultra. Можливо, ця модель у чомусь поступається іншим пристроям від компанії, але саме тут стоїть шикарна камера на 200 МП, а знімки вона робить на основі унікальних алгоритмів. Оптимізація на високому рівні та крута система стабілізації. Звичайно, є певні нарікання, пов’язані з оболонкою та софтом, але це дрібниці життя. До речі, стабілізація працюватиме у будь-яких режимах, у тому числі до 8К.

5. Apple iPhone 14 Pro

Якщо ви втомилися шукати найкращу модель з найкращою камерою, то варто розглянути iPhone 14 Pro. Розробники намагалися зробити все, щоб камера знімала практично без участі людини. Просто натискаємо на кнопку і завжди отримуємо найкращі знімки. Справжнє диво та крута оптимізація.

Нова модель отримала 48-мегапіксельний сенсор, а також ширик та інші фішки для якісної зйомки. Є повноцінний зум, безліч режимів і хороше фокусування в темний час доби.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: