Смартфони

Samsung Galaxy S24 – розкрито деякі функції

Share

Дехто вважає, що Samsung, як і раніше, використовуватиме флагманський процесор Qualcomm, і Galaxy S24 Ultra та інша частина лінійки будуть оснащені ще не анонсованим Snapdragon 8 Gen 3 для Galaxy. Інші вважають, що Samsung спробує заощадити трохи грошей, оснастивши серію Galaxy S24 власним Exynos 2400, ще одним неоголошеним чипсетом, який, за чутками, оснащений десятиядерним процесором. Але поки що ця інформація доволі суперечлива і у нас немає точних даних. Поки все начебто підвішено в повітрі. Можливо рішення ще не прийнято всередині компанії.

Зате стало відомо, що Galaxy 24 Ultra чекає несподіване оновлення камери.

За словами надійного інсайдера Ice Universe , Galaxy S24 Ultra буде оснащений модернізованим телеоб’єктивом. Повідомляється, що в ньому використовується 50-мегапіксельний телеоб’єктив з 3-кратним оптичним зумом. Це не 5-кратний зум про який ходили раніше чутки, але це в п’ять разів більша роздільна здатність сенсора порівняно з 3-кратним телеоб’єктивом на Galaxy S23 Ultra. Судячи з роздільної здатності датчика, новий датчик камери може бути більшим, ніж у Galaxy S23 Ultra. Датчик більшого розміру з набагато вищою роздільною здатністю може поліпшити якість зображення і відео на смартфоні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy S24 Ultra з модернізованою камерою із зумом повинен забезпечувати набагато кращу якість зображення та відео не тільки при 3-кратному збільшенні, а й при інших рівнях збільшення до 9-кратного. Galaxy S23 Ultra добре працює за нативного збільшення 3x і 10x, але за проміжних рівнів збільшення (від 3,1x до 9,9x) зображення виглядають м’якшими, і Galaxy S24 Ultra може виправити цю ситуацію.

Раніше цього року ходили розмови про об’єктив зі змінним зумом для Galaxy S24 Ultra, який матиме оптичний зум від 3-кратного до 10-кратного, але цю чутку спростував інший інсайдер на ім’я Ревегнус.

Для основної камери очікується, що Samsung використовуватиме той самий 200-мегапіксельний датчик камери ISOCELL HP2. Ходять чутки, що в телеоб’єктив з 10-кратним збільшенням також внесені незначні поліпшення. Тепер єдине, що залишилося модернізувати, – це надширококутну камеру на дорогих телефонах Samsung, і природним оновленням буде використання сенсора на 48 або 50 МП для отримання більш чітких і деталізованих надширококутних (і макро) знімків. Як на мене, то це один з найважливіших апгрейдів, який Самсунг упускає. Дуже хочеться більш якісний і деталізований суперширик.

Інша чутка свідчить, що Galaxy S24 Ultra буде оснащений багатошаровими батареями, які збережуть рейтинг 5000 мАг попередника Galaxy S24 Ultra, хоча швидкість швидкої зарядки може збільшитися до 65 Вт. І, нарешті, за чутками, оперативна пам’ять для Galaxy S24 Ultra буде збільшена до 16 ГБ з моделями 512 ГБ і 1 ТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Apple та OpenAI всіх здивують на WWDC 10 червня

    Apple планує насамперед використовувати підхід із використанням штучного інтелекту, вбудованого безпосередньо у пристрої iPhone. Проте…

    20.05.2024

    Корпус Samsung Galaxy S25 Ultra отримає новий клас титану

    Це дозволить покращити структурну цілісність топового Samsung Galaxy S наступного покоління. Титан класу Grade 3…

    20.05.2024

    Firefox почне аналізувати пошукові запити користувачів

    Браузер Firefox почав вивчати пошукові запити користувачів. Як пояснили в компанії Mozilla, яка розробляє програму,…

    20.05.2024

    Компанія TCL представила унікальний смартфон, який можна скласти втричі

    Компанія TCL у рамках виставки Display Week 2024 у Каліфорнії представила прототип гнучкого смартфона TCL…

    20.05.2024

    Кабінет міністрів обмежив роботу онлайн-казино

    Кабінет міністрів ухвалив постанову про протидію негативним наслідкам функціонування азартних ігор у мережі Інтернет. Вона…

    20.05.2024

    Фінська компанія HMD випустить смартфон у відомому дизайні лінійки Nokia Lumia

    Фінська компанія HMD відроджує легендарний дизайн Fabula, відомий за моделями Nokia N9 та ранніми смартфонами…

    20.05.2024