Apple готує не чотири, а відразу шість нових iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Що, якщо у вересні Apple представить не чотири, а відразу шість моделей iPhone? Це здається реальним, принаймні, згідно з натяками, що з’явилися в останній бета-версії tvOS 17. Інсайдери знайшли в коді прошивки згадку шести невипущених пристроїв:

Реклама
  • iPhone15.4 і iPhone15.5 – найімовірніше це iPhone 15 і iPhone 15 Plus
  • iPhone16.1 і iPhone16.2 – iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max
  • iPhone14.1 і iPhone14.9 – ????

Розробник Майкл Буркхардт запропонував досить цікаву гіпотезу з приводу цих шифрів. Він вважає, що обидві версії “iPhone14” засновані на чипі Apple A15 Bionic. Таким чином Apple хоче перевипустити iPhone SE і iPhone Mini з портом USB-C, одним махом відмовившись від Lightning у всіх iPhone відразу. Щоб не створювати плутанини серед користувачів.

Варто зазначити, що на чипі A15 все ще випускаються актуальні моделі iPhone – це SE (2022), базовий iPhone 14 і 14 Plus, а також iPhone 13 і 13 Mini, які ще залишаються у продажу. Альтернативою може бути прощання з iPhone 13, і перевипуск iPhone 14 і 14 Plus “USB-C Edition”, тоді як iPhone SE 3-покоління залишиться єдиним пристроєм на Lightning.

Жодна з цих гіпотез не підтверджена конкретними фактами, тільки абревіатури в бета-версії tvOS 17 і фантазія інсайдерів. Тож чекаємо презентації Apple, яка має відбутися вже 12 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: