Названо незаперечну причину дочекатися iPhone 16 Pro Max і не купувати iPhone 14 Pro Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явився новий інсайд про майбутній флагманський смартфон Apple. Про це пишуть у MacRumors.

Згідно з джерелом, йдеться про iPhone 16 Pro Max, який буде представлений восени 2024 року. Свіжий інсайд з азіатських джерел свідчить, що цей смартфон вперше у світі отримає супертелеоб’єктив-перископ.

Зазвичай приставка “супер” або “ультра” у застосуванні до об’єктивів камер використовується, якщо лінза забезпечує фокусну відстань понад 300 мм. “Телевік” у позаторішніх iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max забезпечує лише 77 мм – а отже збільшення фокусної відстані до 300 мм буде величезним стрибком уперед.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Супертелевики зазвичай використовують для зйомки диких тварин, спортивних заходів – словом, у ситуаціях, коли об’єкт розташований дуже далеко від камери. Крім цього, така лінза робить дуже красиві портрети, оскільки сильно і м’яко розмиває фон позаду об’єкта зйомки.

Інсайдер каже, що в iPhone 15 Pro Max з’явиться перископ і це буде перший пробний крок Apple у сфері таких об’єктивів. А вже у 2024 році в iPhone з’явиться перший перископічний супертелеоб’єктив.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.