iPhone 15 Pro постав на фото і якісних рендерах у різних кольорах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ice Universe поділився з спільнотою користувача якісними рендерами майбутнього iPhone 15 Pro. Крім цього, інсайдер опублікував фотографію, на якій можна побачити захисне скло для всіх представників нової лінійки.

Рендери були виготовлені на замовлення мережевого видання Apple Insider відомим дизайнером @Hanstsaiz. За основу при їх створенні він взяв креслення, які втекли в мережу від виробників захисного скла та чохлів.

На фото із захисним склом видно, що рамка у флагманських моделей буде тоншою, ніж у актуальних Pro-версій. Усі чотири моделі отримають Dynamic Island.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За чутками, обидві Pro-версії комплектуватимуться мікропроцесором A17 Bionic, виробленим TSMC за нормами 3-нм техпроцесу. Базові версії отримають чіп A16 Bionic, що дебютував минулого року.

Флагмани лінійки можуть похвалитися наявністю камери перископного типу. Роз’єм USB-C буде у всіх моделей лінійки. У смартфонах Apple він з’явиться вперше.

Сімейство iPhone 15 буде представлене північноамериканською корпорацією у вересні.

Раніше Ice Universe перший повідомив про виникнення на ринку нового тренду на мобільні пристрої з дисплеями-водоспадами. Крім цього, він перший дізнався про появу в ювілейному iPhone X технологічного рішення “чубчика”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.