Лінійка Samsung Galaxy S23 отримує величезне оновлення з безліччю поліпшень

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Користувачі Galaxy S23 терпляче чекали, коли їхні телефони отримають оновлення безпеки за червень 2023, оскільки ходили чутки, що оновлення принесе значні покращення камери. Однак оновлення було відкладено, коли багато інших телефонів початкового, середнього та високого класу вже отримали оновлення.

Реклама

Інсайдер Ice Universe стверджує , що сімейство Galaxy S23 отримає “супероновлення”. Схоже, що вона не буде випущена відразу, але буде серія оновлень, які надходитимуть у тісній послідовності.

Інсайдер каже, що в оновленнях буде «багато контенту», але не став вдаватися до подробиць. До цього він припустив, що оновлення може покращити час автономної роботи Galaxy S23 Ultra, а також зробити загальну продуктивність більш плавною.

На додаток до цього, оновлення також усуне помилки, які є у Galaxy S23, Galaxy S23 Plus та Galaxy S23 Ultra. Швидше за все, воно також включатиме безліч оптимізацій камери та новий портретний режим 2x для Galaxy S23 Ultra, який вже є одним із найкращих телефонів із камерою 2023 року.

Оновлення також може вирішити проблему віньєтування HDR , яка впливає на деякі фотографії, зроблені телефонами Galaxy S23, особливо на кути об’єктів.

І хороші новини сьогодні в тому, що сьогодні серія Galaxy S23 нарешті почала отримувати довгоочікуване оновлення програмного забезпечення.

Останнє оновлення програмного забезпечення для Galaxy S23, Galaxy S23+ та Galaxy S23 Ultra поставляється з версією прошивки S91xBXXU2AWF1. Оновлення має величезний розмір файлу близько 2,2 ГБ, що натякає на деякі важливі покращення, які можуть бути включені до нього. Хоча в самому ченджлозі нічого не написано.

Нове оновлення програмного забезпечення в даний час доступне в Індонезії , Малайзії, Таїланді та на Філіппінах . Вона може бути доступною в інших країнах Азії та Європи протягом наступних кількох днів.

Хоча Samsung не згадала про це в офіційному журналі змін, очікується, що це нове оновлення програмного забезпечення буде включати різні поліпшення камери. Ці покращення включають покращення, пов’язані з HDR, які Samsung підтвердила кілька тижнів тому. Це поліпшення усуває ореоли навколо об’єктів зображення.

Деякі зміни, внесені Samsung, були підтверджені @ theonecid .

Ось список:

  • Поліпшення тактильних відчуттів
  • Інтерфейс One UI Супер плавний
  • 2-кратний портретний режим
  • Проблему з автофокусом вирішено
  • Обробка в нічному режимі дещо відрізняється

Якщо у вас є пристрій серії Galaxy S23 з регіоном будь-якої зі згаданих вище країн, ви можете перевірити наявність нового оновлення. Для цього перейдіть в «Налаштування» »Оновлення програмного забезпечення та натисніть «Завантажити та встановити».

Тим часом Samsung також працює над оновленням One UI 6 на базі Android 14, і лінійка Galaxy S23 може отримати першу бета-версію в середині липня. Загальний реліз очікується в жовтні і буде включати безліч змін, таких як більш рідкісне завершення фонових додатків і більш налаштований екран блокування.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ