Смартфони

Топ-10 смартфонів, які найчастіше купують у 2023 році

Share

Якщо ви вирішили оновити смартфон, але не хочете витрачати купу часу на пошуки, то цей матеріал для вас. У ньому ми зібрали гаджети, які найбільше продаються у 2023 році – дуже дорогих серед них немає. Упевнені, що ви знайдете щось для себе.

Tecno Spark 8C

Смартфон поєднує в собі непогану продуктивність, цікавий дизайн і вражаючу автономність.

У гаджета великий 6,6-дюймовий дисплей з роздільною здатністю HD+. На задній частині пристрою – блок з основною камерою на 13 Мпікс і модуль, що відповідає за ефект боке. Роздільна здатність фронтальної камери – 8 Мпікс.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У пристрої 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті. З базовими завданнями гаджет справляється відмінно. Новітні тривимірні ігри? Мабуть, ні.

З приємних бонусів – дитячий режим, NFC для безконтактної оплати і акумулятор на 5 000 мАг, якого вистачить на два дні роботи при помірному використанні.

Xiaomi Redmi 9A

Це типовий “бюджетник” – для школярів, студентів або літніх людей, не надто вимогливих до можливостей гаджета.

Пристрій має вбудовану батарею великої ємності і великий HD+ дисплей, який відмінно підходить для перегляду відео або читання.

На 13-мегапіксельну основну камеру зняти фотошедевр складно, але сфотографувати цінник у магазині, красиву квітку на дачі або документ їй цілком під силу. Фронтальна камера на 5 Мпікс вміє запускати звичайні та колективні селфі рухом долоні.

У смартфоні також є FM-радіо і додаткові слоти для карти пам’яті та SIM-карти.

Realme C30s

Стильний ультрабюджетний гаджет з необхідним набором функцій для спілкування і простих розваг. Екран діагоналлю 6,5 дюйма вирізняється насиченою передачею кольору – понад 16 млн відтінків.

Смартфон непогано впорається з роллю робочого пристрою. Телефон працює довго завдяки батареї в 5 000 мАг. Корпус пристрою міцний і практичний. Є підтримка двох SIM-карт. Можна розширити внутрішню пам’ять за допомогою microSD-карти до 1 ТБ.

Основна камера на 8 Мпікс оснащена технологією штучного інтелекту. Побутова зйомка такій камері цілком під силу, а для організації відеодзвінків є фронтальна камера на 5 Мпікс.

Xiaomi Redmi A1+

Пристрій для тих, хто шукає бюджетний, але надійний смартфон для вирішення повсякденних завдань. Дисплей діагоналлю 6,52 дюйма має стандартну частоту оновлення 60 Гц. Цілком достатньо, щоб дивитися відео і читати електронні книги.

На задній панелі гаджета розміщені датчик відбитка пальця і дві камери на 8 Мпікс із функцією автофокусу і спалахом. Є фронтальна камера на 5 Мпікс із б’юті-фільтром.

Гаджет отримав досить ємний акумулятор 5 000 мАг і 10-ватну зарядку. Навіть при активному режимі використання заряду батареї вистачить майже на два дні.

З плюсів пристрою можна відзначити: підтримку двох SIM-карт і карти пам’яті до 1 ТБ.

Tecno Spark Go 2022

Незважаючи на демократичну ціну, гаджет може похвалитися потужною батареєю, привабливим дизайном, великим екраном і модулем для безконтактної оплати.

Продуктивність смартфона дозволяє пристрою справлятися з вирішенням базових завдань. Невеликий обсяг внутрішньої пам’яті можна збільшити, встановивши карту пам’яті.

У Tecno Spark Go 2022 стереозвук з можливістю налаштувати різні режими серіалів і фільмів, музики та ігор.

Телефон обладнаний основним об’єктивом на 13 Мпікс і селфі-камерою на 8 Мпікс, що вміє розпізнавати посмішки.

HONOR X6

Молодший представник лінійки смартфонів X з екраном 6,5 дюймів ідеальний для перегляду будь-якого контенту. У смартфона витривалий акумулятор на 5 000 мАг, який навіть при інтенсивному використанні смартфона витримує майже дві доби без підзарядки.

Гаджет відмінно справляється з повсякденними завданнями на кшталт веб-серфінгу, спілкування в месенджерах і читання електронних книг. Сучасні ігри на HONOR X6 теж працюють, але не найвимогливіші до продуктивності.

Головна 50-мегапіксельна камера допомагає отримати якісні фото. Телефон добре знімає не тільки вдень, а й уночі.

HONOR X7a

Смартфон зі стильним і привабливим дизайном, контрастним і яскравим екраном з роздільною здатністю HD і досить продуктивним процесором. Він припаде до смаку користувачам, які шукають універсальну робочу конячку.

Батареї підвищеної ємності 5330 мАг вистачить, щоб майже добу дивитися відео або слухати музику.

У HONOR X7a встановлено квадрокамеру з основним модулем 50 Мпікс, ультраширококутним 5 Мпікс і двома допоміжними по 2 Мпікс для зйомки макро і визначення глибини в портретному режимі. Така комбінація камер дає змогу створювати яскраві знімки та динамічні відео.

HONOR X8a

Смартфон із тонкими рамками і модним дизайном. Відрізняється матрицею з точною передачею кольору і без мерехтіння – в цьому ціновому сегменті такі зустрічаються все рідше.

Смартфон має цілих чотири кружечки в блоці камер на задній кришці. Однак камер три: основна ширококутна на 100 Мпікс, ультраширококутна на 5 Мпікс і макро на 2 Мпікс. Четверте місце зайнято спалахом. Знімки виходять із природними кольорами, хорошою різкістю і контрастністю.

Автономність пристрою забезпечує батарея на 4 500 мАг. Карта пам’яті не підтримується, зате є слот на дві SIM-карти і датчик NFC.

HONOR X8

Ще одна доступна модель від бренду Honor отримала сучасний дизайн, великий екран з тонкою рамкою, потужний процесор і цілком пристойний набір камер. Основна камера на 64 Мпікс дає змогу робити високоякісні знімки та записувати відео у форматі Full HD.

У смартфоні встановлено сучасне залізо і цілих 6 ГБ оперативної пам’яті – достатньо для вимогливих сучасних ігор і одночасної роботи в декількох додатках.

Модель отримала NFC і хороший запас продуктивності – одного заряду акумулятора вистачає на 19 годин у режимі розмови.

HONOR X9a

Свіжа модель середнього рівня з яскравими особливостями. Апарат тонкий, плоский, із закругленими бічними гранями. Основна камера має роздільну здатність 64 Мпікс і видає насичену картинку, яка сподобається любителям постити фотографії в соцмережах.

Для комфортного перегляду контенту новинка отримала дисплей з діагоналлю 6,67 дюйма і високою частотою оновлення – картинка на екрані виходить дуже плавною.

Девайс оснащений спритним процесором, здатним запустити будь-які програми та ігри на середніх налаштуваннях. Реалізована підтримка безконтактних платежів.

Батарея на 5 100 мАг і система ефективного енергозбереження дають змогу заряджати гаджет один раз на два дні за помірного використання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024