Смартфони

Розкрито характеристики смартфона OnePlus 12

Share

Компанія OnePlus готується представити новий смартфон – OnePlus 12, який отримає флагманські характеристики камер, дисплея і процесора. Один з інсайдерів розкрив подробиці про очікувану новинку.

Новий смартфон отримав екран, виконаний за технологією OLED, з діагоналлю 6.7 дюйма. Він матиме роздільну здатність QHD і частоту оновлення 120 Гц. При цьому пристрій також буде оснащуватися флагманським процесором, анонс якого очікується в жовтні – SoC Snapdragon 8 Gen 3.

Характеристики цього мобільного чипсета раніше розкривалися на Photar.ru. Новинка отримає одне супер’ядро Arm Cortex-X4 і п’ять високопродуктивних ядер Arm Cortex-A720, а також два енергоефективних ядра Arm Cortex-A520. Це означає, що чіп має продемонструвати значний приріст продуктивності порівняно з актуальним процесором Snapdragon 8 Gen 2 (у нього лише чотири високопродуктивних ядра).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також у складі Snapdragon 8 Gen 3 буде графічний процесор Adreno 750, який має бути набагато продуктивнішим, ніж Adreno 740.

OnePlus 12 отримає поліпшену камеру відносно попереднього покоління: два 50-мегапіксельних сенсори (моделі Sony IMX890 оптичного формату 1/1.56 дюйма) і один 64-мегапіксельний сенсор у складі перископного модуля. Подібного технічного рішення ще не було в смартфонах OnePlus.

Крім того, компанія, найімовірніше, продовжить свою співпрацю з Hasselblad у сфері розробки якісних камер для флагманського рівня пристроїв.

Таким чином, можна зробити висновок, що OnePlus 12 отримає просунуті можливості оптичного зумування. Ряд джерел повідомляють, що подібні поліпшення будуть і в смартфонах інших виробників. Точні специфікації камер OnePlus 12 поки не розголошуються.

Ємність акумулятора флагманського камерофона складе 5000 мАг, а потужність дротової зарядки – 100 Вт. Офіційна прем’єра OnePlus 12, за даними інформатора, відбудеться в грудні 2023 року. Трохи раніше (в листопаді) очікується анонс Xiaomi 14 Pro.

Найімовірніше, новий смартфон отримає AMOLED C7-панель як дисплей. В описі зазначено, що ширина рамок з усіх чотирьох сторін становить 0.9 мм.

Екран матиме роздільну здатність 2К і динамічну частоту оновлення від 1 до 120 Гц. Оновлення при використанні сенсорної панелі становитиме 240 Гц і ШІМ 1920 Гц. Фронтальна камера розташовуватиметься посередині дисплея.

Версія Xiaomi 14 Ultra, як повідомляється, отримає 1 дюймовий сенсор, який встановлений у Xiaomi 13 Ultra.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: OnePlus
  • Останні записи

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024

    Google видаляє чутливі листування співробітників, намагаючись приховати від суду власні порушення законодавства

    У США незабаром завершиться великий судовий розгляд щодо корпорації Google. Прокуратура звинувачує її в порушенні…

    06.05.2024

    Новий вірус ламає iPhone і краде дані у всьому світі

    У мережі з'явилися подробиці квітневого галасу з приводу масового злому пристроїв Apple за допомогою Pegasus-подібного…

    06.05.2024