Смартфони

Як розблокувати телефон Android, якщо ви забули PIN-код

Share

Забули встановлений пароль для свого смартфона. Що може бути гірше. Але не поспішайте злитися або бігти до сервісу. Ми пропонуємо 5 ефективних методів відновлення доступу до смартфону за лічені хвилини.

  1. Google Знайти мій пристрій

Найбільш швидким рішенням, яке спадає на думку, є Google Find My Device (раніше диспетчер пристроїв Android). Для цього вам потрібно буде ввійти у свій обліковий запис Google, і це працюватиме лише на більш сучасних пристроях, але ви можете отримати доступ до цієї служби з будь-якого пристрою, якщо забажаєте.

Вам також потрібно буде ввімкнути геодані та бути підключеним до Інтернету/Wi-Fi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Клацніть пристрій, який потрібно розблокувати, а потім клацніть Захищений пристрій. Потім натисніть «Очистити пристрій» і підтвердьте свій вибір. Звідти ви зможете встановити абсолютно новий пароль.

2. Перевірте чи увімкнено Smart Lock

Smart Lock — це функція телефонів Android, яка дозволяє відкривати телефон без пароля, якщо він знаходиться в розпізнаному місці. Однак цю функцію потрібно ввімкнути, перш ніж ви втратите доступ до свого PIN-коду.

Ввімкнути Smart Lock можна перейшовши в Налаштування > Безпека та блокування екрана > Smart Lock.

Ви можете вибрати один із трьох варіантів Smart Lock:

1.Безпечні місця. До гаджета через Bluetooth підключається “Знайомий” апарат, таким чином можна розблокувати телефон.
2.Безпечне місце. Коли на телефоні ввімкнений GPS, людину направлять в точку, яка визначена як дім. Якщо місце зійдеться із заданим, то телефон розблокується.
3.Розпізнавання осіб. Під час визначення власника, телефон розблокується після порівняння облич з фото, збереженого в телефоні та особи, яку побачила камера.

3. Функція «Забутий шаблон».

Якщо ви користуєтеся старішою версією Android, а саме 4.4 або старішою, ви зможете скористатися функцією «Забули шаблон». Якщо вам не вдалося розблокувати телефон 5 разів, у вас з’явиться спливаюче повідомлення. У нижньому правому куті екрана ви побачите повідомлення «Забули шаблон?» кнопку. Торкніться його.
Потім ви можете ввести дані свого облікового запису Google, і вам надійде електронний лист на ваш імейл із новим кодом розблокування.

4.Батарея

Скинути пароль можна за допомогою акумулятора. Дочекайтеся, коли телефон розрядиться до менш як 10% заряду. Тоді на екрані з’явиться попереджувальне вікно. З нього потрібно зайти в розділ “Стан батареї” та натиснути кнопку “Назад”, що вийти в “Меню налаштувань”. У пункті “Безпека” можна відключити пароль.

5. Скидання до заводських налаштувань

Зараз ми вживаємо трохи радикальніших заходів, але якщо у вас є резервні копії всіх ваших даних і на вашому телефоні немає нічого, без чого ви не можете жити, скидання до заводських налаштувань — хороший спосіб почати все спочатку .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Android
  • Останні записи

    Нові моделі iPad Air та iPad Pro втратили фізичний слот для SIM-карти

    Сьогодні на заході Let Loose компанія Apple анонсувала нові моделі iPad Pro та iPad Air.…

    07.05.2024

    Такого ніхто не очікував: ПриватБанк прийняв важливе рішення щодо кредитних лімітів клієнтів

    Фінансова установа «ПриватБанк» розкрила своїм клієнтам процес розрахунку кредитного ліміту по банківській карті. Багато українців…

    07.05.2024

    Apple випустила чохол-клавіатуру Magic Keyboard для iPad Pro (2024)

    Для iPad Pro (2024) на чіпі M4 вийшло два нових аксесуари: Apple Pencil Pro з…

    07.05.2024

    Огляд бездротової клавіатури Logitech Signature Slim K950

    Бездротова клавіатура Logitech Signature Slim K950 проста та ефективна. Вона не пропонує найновіших клавіатурних технологій,…

    07.05.2024

    Google представила новий недорогий смартфон Pixel 8a

    Сьогодні, 7 травня, компанія Google нарешті представила доступний смартфон Pixel 8a зі свіжим дизайном, яскравими…

    07.05.2024

    Представлений Apple Pencil Pro – стілус для справжніх профі

    Компанія Apple представила новий стілус Apple Pencil Pro, який буде сумісний з новими iPad Pro…

    07.05.2024