Розкрито характеристики смартфона OnePlus 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus готується представити новий смартфон – OnePlus 12, який отримає флагманські характеристики камер, дисплея і процесора. Один з інсайдерів розкрив подробиці про очікувану новинку.

Новий смартфон отримав екран, виконаний за технологією OLED, з діагоналлю 6.7 дюйма. Він матиме роздільну здатність QHD і частоту оновлення 120 Гц. При цьому пристрій також буде оснащуватися флагманським процесором, анонс якого очікується в жовтні – SoC Snapdragon 8 Gen 3.

Характеристики цього мобільного чипсета раніше розкривалися на Photar.ru. Новинка отримає одне супер’ядро Arm Cortex-X4 і п’ять високопродуктивних ядер Arm Cortex-A720, а також два енергоефективних ядра Arm Cortex-A520. Це означає, що чіп має продемонструвати значний приріст продуктивності порівняно з актуальним процесором Snapdragon 8 Gen 2 (у нього лише чотири високопродуктивних ядра).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також у складі Snapdragon 8 Gen 3 буде графічний процесор Adreno 750, який має бути набагато продуктивнішим, ніж Adreno 740.

OnePlus 12 отримає поліпшену камеру відносно попереднього покоління: два 50-мегапіксельних сенсори (моделі Sony IMX890 оптичного формату 1/1.56 дюйма) і один 64-мегапіксельний сенсор у складі перископного модуля. Подібного технічного рішення ще не було в смартфонах OnePlus.

Крім того, компанія, найімовірніше, продовжить свою співпрацю з Hasselblad у сфері розробки якісних камер для флагманського рівня пристроїв.

Таким чином, можна зробити висновок, що OnePlus 12 отримає просунуті можливості оптичного зумування. Ряд джерел повідомляють, що подібні поліпшення будуть і в смартфонах інших виробників. Точні специфікації камер OnePlus 12 поки не розголошуються.

Ємність акумулятора флагманського камерофона складе 5000 мАг, а потужність дротової зарядки – 100 Вт. Офіційна прем’єра OnePlus 12, за даними інформатора, відбудеться в грудні 2023 року. Трохи раніше (в листопаді) очікується анонс Xiaomi 14 Pro.

Найімовірніше, новий смартфон отримає AMOLED C7-панель як дисплей. В описі зазначено, що ширина рамок з усіх чотирьох сторін становить 0.9 мм.

Екран матиме роздільну здатність 2К і динамічну частоту оновлення від 1 до 120 Гц. Оновлення при використанні сенсорної панелі становитиме 240 Гц і ШІМ 1920 Гц. Фронтальна камера розташовуватиметься посередині дисплея.

Версія Xiaomi 14 Ultra, як повідомляється, отримає 1 дюймовий сенсор, який встановлений у Xiaomi 13 Ultra.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.