Як розблокувати телефон Android, якщо ви забули PIN-код

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Забули встановлений пароль для свого смартфона. Що може бути гірше. Але не поспішайте злитися або бігти до сервісу. Ми пропонуємо 5 ефективних методів відновлення доступу до смартфону за лічені хвилини.

  1. Google Знайти мій пристрій

Найбільш швидким рішенням, яке спадає на думку, є Google Find My Device (раніше диспетчер пристроїв Android). Для цього вам потрібно буде ввійти у свій обліковий запис Google, і це працюватиме лише на більш сучасних пристроях, але ви можете отримати доступ до цієї служби з будь-якого пристрою, якщо забажаєте.

Вам також потрібно буде ввімкнути геодані та бути підключеним до Інтернету/Wi-Fi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Клацніть пристрій, який потрібно розблокувати, а потім клацніть Захищений пристрій. Потім натисніть «Очистити пристрій» і підтвердьте свій вибір. Звідти ви зможете встановити абсолютно новий пароль.

2. Перевірте чи увімкнено Smart Lock

Smart Lock — це функція телефонів Android, яка дозволяє відкривати телефон без пароля, якщо він знаходиться в розпізнаному місці. Однак цю функцію потрібно ввімкнути, перш ніж ви втратите доступ до свого PIN-коду.

Ввімкнути Smart Lock можна перейшовши в Налаштування > Безпека та блокування екрана > Smart Lock.

Ви можете вибрати один із трьох варіантів Smart Lock:

1.Безпечні місця. До гаджета через Bluetooth підключається “Знайомий” апарат, таким чином можна розблокувати телефон.
2.Безпечне місце. Коли на телефоні ввімкнений GPS, людину направлять в точку, яка визначена як дім. Якщо місце зійдеться із заданим, то телефон розблокується.
3.Розпізнавання осіб. Під час визначення власника, телефон розблокується після порівняння облич з фото, збереженого в телефоні та особи, яку побачила камера.

3. Функція «Забутий шаблон».

Якщо ви користуєтеся старішою версією Android, а саме 4.4 або старішою, ви зможете скористатися функцією «Забули шаблон». Якщо вам не вдалося розблокувати телефон 5 разів, у вас з’явиться спливаюче повідомлення. У нижньому правому куті екрана ви побачите повідомлення «Забули шаблон?» кнопку. Торкніться його.
Потім ви можете ввести дані свого облікового запису Google, і вам надійде електронний лист на ваш імейл із новим кодом розблокування.

4.Батарея

Скинути пароль можна за допомогою акумулятора. Дочекайтеся, коли телефон розрядиться до менш як 10% заряду. Тоді на екрані з’явиться попереджувальне вікно. З нього потрібно зайти в розділ “Стан батареї” та натиснути кнопку “Назад”, що вийти в “Меню налаштувань”. У пункті “Безпека” можна відключити пароль.

5. Скидання до заводських налаштувань

Зараз ми вживаємо трохи радикальніших заходів, але якщо у вас є резервні копії всіх ваших даних і на вашому телефоні немає нічого, без чого ви не можете жити, скидання до заводських налаштувань — хороший спосіб почати все спочатку .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.