Топ-5 цікавих фішок, якими порадує нас Android 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навіщо потрібні оновлення? Щоб отримувати все нові й нові фішки для вашого смартфона. Сьогодні на черзі Android 14 і його цікаві функції – вони вже доступні в останньому оновленні або ось-ось з’являться на вашому телефоні.

Налаштовуємо екран блокування Android

Цю фішку Андроїд підгледів у розробників Айфона. Тепер ви можете змінювати шрифти, налаштовувати ярлики доступу до програм і обирати колірні схеми. Виглядає це майже як у Apple – просто, зручно і стильно.

Ставимо нові шпалери на Android

У Гугл підгледіли в Епл ще й створення шпалер з емодзі. Вибирайте смайли і відтінок фону, на основі яких для вас згенерують унікальне оформлення робочого столу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Плюс можна додати руху і домогтися ефекту глибини – налаштуйте кінематографічно шпалери для вашого Андроїда. Вони змінюватимуться щоразу, коли ваш телефон переміщається в просторі.

Прокачуємо додаток “Повідомлення”

В останньому оновленні з’явиться Magic Compose – фішка, за допомогою якої можна формувати відповіді на повідомлення через штучний інтелект.

Влаштовано це так: наприклад, якщо ви напишете “Зустрінемося сьогодні?”, програма запропонує вам готові варіанти відповіді в різних стилях.

Захищаємо смартфон від стеження

Наступні фішки Android 14 – це відстеження невпізнаних GPS-трекерів, щоб зберегти вашу конфіденційність.

А ще в останньому оновленні Адроїда було перероблено дизайн програми для пошуку пов’язаних пристроїв. Плюс тепер можна знаходити навіть вимкнені пристрої – від смартфона до велосипеда з NFC-міткою.

Прибираємо рекламу на Android

У 14-му оновленні ПЗ з’явився розділ, який допомагає шукати рекламні додатки. З його допомогою ви побачите програми, які без попередження довантажили стільникові оператори. А далі рішення вже за вами – залишати їх чи прибирати.

Сподіваємося, ми відкрили вам нові фішки Андроїд 14. І тепер використовувати смартфон буде ще зручніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.