Смартфони

realme GT 2 Pro чи realme GT 3 Neo. Який смартфон обрати

Share

Ми розглянули дві популярні моделі середнього класу з лінійки Realme. Це смартфони, які повинні завоювати вас головним чином завдяки сучасному дизайну, чудовій продуктивності та швидкій зарядці акумулятора. Різниця в ціні між ними суттєва, тож подумайте, яка з переваг обох моделей переважує і матиме для вас більше значення при щоденному використанні смартфона.

У нас була можливість оглянути обидві ці моделі. Отже, realme GT 2 Pro “може похвалитися чудовим екраном і цікавим підходом до корпусу та камер. Смартфон також пекельно швидкий як з точки зору продуктивності, так і з точки зору батареї. Однак це не повноцінний флагман, зважаючи на пару недоліків у специфікаціях і програмному забезпеченні”.

Для порівняння, realme GT Neo 3 був оцінений як “чудовий смартфон для людей, які живуть життям на ходу. Миттєва зарядка, адекватна продуктивність, швидкий і вдалий дисплей і правильна основна камера належним чином справляються з найважливішими вимогами. Однак, на жаль, Realme все ще економить на додаткових камерах і заробляє на непотрібному, додатково встановленому програмному забезпеченні”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Давайте з’ясуємо, в чому відмінності між ними і який з них з більшою ймовірністю виправдає ваші очікування.

Що на користь Realme GT 2 Pro?

Realme GT 2 Pro трохи більший і важчий у порівнянні з Neo 3 – незважаючи на ідентичні 6,7-дюймові AMOLED-екрани з частотою оновлення 120 Гц. Але GT 2 Pro пропонує набагато кращу роздільну здатність, що означає більшу кількість пікселів на дюйм (526 проти 394 ppi). Він також має трохи більшу батарею – 5000 мАг, тоді як Neo 3 оснащений елементом на 4500 мАг.

Смартфони також відрізняються за процесором. У той час як GT 2 Pro має процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, Neo 3 оснащений MediaTek Dimensity 8100. Обидва ці процесори пропонують схожу продуктивність, але перевага скоріше на боці GT 2 Pro. Наприклад, в PC Mark смартфони набрали 1 4296 балів для GT 2 Pro і 1 899 балів для Neo 3, але в Antutu різниця набагато більша на користь моделі зі Snapdragon – 1 000 121 проти 818 642 балів.

Що стосується задньої камери, то великих відмінностей немає, але GT 2 дасть вам кращі селфі. Дійсно, GT 2 Pro має 32-мегапіксельну камеру з сенсором Sony, в той час як Neo 3 пропонує фотографії з 16-мегапіксельної камери з сенсором Samsung. Ви можете знайти повні технічні характеристики GT 2 Pro на realme. І наостанок – GT 2 Pro дешевший. Принаймні, у версії 8/128 ГБ.

Ви також можете обрати модель Realme GT 2 Pro 12/256 ГБ, яка буде потужнішою, але й дорожчою за Neo 3 – на кілька тисяч гривень.

Чому варто обрати саме realme GT Neo 3?

Realme GT Neo 3 насамперед забезпечує високу швидкість заряджання акумулятора. Це тому, що він пропонує зарядку на 150 Вт, тоді як GT 2 Pro зупиняється на 65 Вт.

Інша справа оперативна пам’ять і місце для зберігання файлів і додатків – ви можете купити realme GT 2 Pro у версії 8/128 ГБ (набагато дешевше, ніж Neo 3) або 12/256 ГБ (набагато дорожче, ніж Neo 3). Neo 3 продається лише у варіанті з 12 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ внутрішньої пам’яті UFS 3.1.

Наступна відмінність – комунікації: Neo 3 підтримує новіший модуль Bluetooth (5.3 проти 5.2). З повними технічними характеристиками Realme Neo 3 можна ознайомитися на сайті виробника.

Висновок

Обидва смартфони є сильними пропозиціями в середньому ціновому діапазоні. Особисто я б обрав Realme GT 2 Pro через Snapdragon, кращий екран і більшу батарею, але якщо вашим пріоритетом є кількість гігабайт і швидкість зарядки, то Neo 3 буде кращим вибором.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Realme
  • Останні записи

    Apple відзвітувала за 2 квартал 2024 року, а Тім Кук розповів про роботу над ШІ

    Сьогодні вночі компанія Apple оголосила фінансові результати за другий фінансовий квартал 2024 року, який відповідає першому цьогорічному…

    03.05.2024

    7 налаштувань конфіденційності Telegram, які варто увімкнути негайно

    Поки невідомо, як довго ми ще можемо користуватися месенджером Telegram, у зв’язку з останніми подіями,…

    03.05.2024

    Функції штучного інтелекту в iOS 18 повинні принести нові можливості роботи в інтернеті

    Очікування щодо майбутньої операційної системи iPhone цього року надзвичайно високі. Після того, як Google і…

    03.05.2024

    У якому приміщенні не можна заряджати смартфон

    До початку літа залишилося не так багато часу. Варто звернути увагу на деякі важливі правила…

    03.05.2024

    Названі головні недоліки сучасних смартфонів, які багато хто вважає за переваги

    Сьогодні в смартфонах з'являються нові і нові функції. Але іноді вони можуть нашкодити. Екрани з…

    03.05.2024

    Apple дозволить альтернативні магазини програм для iPad

    30 квітня Євросоюз повідомив про свої плани прирівняти iPadOS (операційна система для iPad) та iOS,…

    03.05.2024