realme GT 2 Pro чи realme GT 3 Neo. Який смартфон обрати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми розглянули дві популярні моделі середнього класу з лінійки Realme. Це смартфони, які повинні завоювати вас головним чином завдяки сучасному дизайну, чудовій продуктивності та швидкій зарядці акумулятора. Різниця в ціні між ними суттєва, тож подумайте, яка з переваг обох моделей переважує і матиме для вас більше значення при щоденному використанні смартфона.

У нас була можливість оглянути обидві ці моделі. Отже, realme GT 2 Pro “може похвалитися чудовим екраном і цікавим підходом до корпусу та камер. Смартфон також пекельно швидкий як з точки зору продуктивності, так і з точки зору батареї. Однак це не повноцінний флагман, зважаючи на пару недоліків у специфікаціях і програмному забезпеченні”.

Для порівняння, realme GT Neo 3 був оцінений як “чудовий смартфон для людей, які живуть життям на ходу. Миттєва зарядка, адекватна продуктивність, швидкий і вдалий дисплей і правильна основна камера належним чином справляються з найважливішими вимогами. Однак, на жаль, Realme все ще економить на додаткових камерах і заробляє на непотрібному, додатково встановленому програмному забезпеченні”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Давайте з’ясуємо, в чому відмінності між ними і який з них з більшою ймовірністю виправдає ваші очікування.

Що на користь Realme GT 2 Pro?

Realme GT 2 Pro трохи більший і важчий у порівнянні з Neo 3 – незважаючи на ідентичні 6,7-дюймові AMOLED-екрани з частотою оновлення 120 Гц. Але GT 2 Pro пропонує набагато кращу роздільну здатність, що означає більшу кількість пікселів на дюйм (526 проти 394 ppi). Він також має трохи більшу батарею – 5000 мАг, тоді як Neo 3 оснащений елементом на 4500 мАг.

Смартфони також відрізняються за процесором. У той час як GT 2 Pro має процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, Neo 3 оснащений MediaTek Dimensity 8100. Обидва ці процесори пропонують схожу продуктивність, але перевага скоріше на боці GT 2 Pro. Наприклад, в PC Mark смартфони набрали 1 4296 балів для GT 2 Pro і 1 899 балів для Neo 3, але в Antutu різниця набагато більша на користь моделі зі Snapdragon – 1 000 121 проти 818 642 балів.

Що стосується задньої камери, то великих відмінностей немає, але GT 2 дасть вам кращі селфі. Дійсно, GT 2 Pro має 32-мегапіксельну камеру з сенсором Sony, в той час як Neo 3 пропонує фотографії з 16-мегапіксельної камери з сенсором Samsung. Ви можете знайти повні технічні характеристики GT 2 Pro на realme. І наостанок – GT 2 Pro дешевший. Принаймні, у версії 8/128 ГБ.

Ви також можете обрати модель Realme GT 2 Pro 12/256 ГБ, яка буде потужнішою, але й дорожчою за Neo 3 – на кілька тисяч гривень.

Чому варто обрати саме realme GT Neo 3?

Realme GT Neo 3 насамперед забезпечує високу швидкість заряджання акумулятора. Це тому, що він пропонує зарядку на 150 Вт, тоді як GT 2 Pro зупиняється на 65 Вт.

Інша справа оперативна пам’ять і місце для зберігання файлів і додатків – ви можете купити realme GT 2 Pro у версії 8/128 ГБ (набагато дешевше, ніж Neo 3) або 12/256 ГБ (набагато дорожче, ніж Neo 3). Neo 3 продається лише у варіанті з 12 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ внутрішньої пам’яті UFS 3.1.

Наступна відмінність – комунікації: Neo 3 підтримує новіший модуль Bluetooth (5.3 проти 5.2). З повними технічними характеристиками Realme Neo 3 можна ознайомитися на сайті виробника.

Висновок

Обидва смартфони є сильними пропозиціями в середньому ціновому діапазоні. Особисто я б обрав Realme GT 2 Pro через Snapdragon, кращий екран і більшу батарею, але якщо вашим пріоритетом є кількість гігабайт і швидкість зарядки, то Neo 3 буде кращим вибором.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.