Новий смартфон Xiaomi буде схожий на казку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробники смартфонів обмежені лише фантазією та формою, адже ми багато разів бачили, що надто оригінальні конструкції не здатні пробитися в мейнстрим – як-от Energizer Power Max P18K Pop. Цього разу Xiaomi готує смартфон, який зможе порадувати любителів… діснеївських казок.

Казковий смартфон Xiaomi

На офіційному профілі китайського гіганта з’явився пост на тему 100-річчя The Walt Disney Company – за сто років вона створила чимало культових казок. Я навіть не намагатимуся перераховувати їх тут – кожен, напевно, знає безліч назв, і одна або кілька викликають особливу симпатію та/або сентименти.

досягненням легенди казкового кінематографа. Однак компанія не називає ні назви, ні дати випуску – каже нам терпляче чекати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi анонсує новий смартфон із серії Civi

Спочатку можна було подумати, що виробник прикрасить новітній смартфон із серії Civi, тобто Civi 2, який офіційно дебютував у Китаї наприкінці вересня 2022 року і прийшов до Європи як Xiaomi 13 Lite. Однак обіцяють інший сценарій.

Китайська компанія почала офіційно анонсувати майбутню прем’єру моделі Civi 3 – з’ясувалося, що це буде перший у світі смартфон із новим процесором MediaTek Dimensity 8200-Ultra. Крім того, виробник надав графіку, яка показує цей макет на борту майбутнього пристрою – воно показує, що на його задній панелі буде тільки дві камери.


Digital Chat Station, основна камера на задній панелі Xiaomi Civi 3 матиме роздільну здатність 50 Мпікс і підтримку оптичної стабілізації зображення. Спереду буде дві 32-мегапіксельні камери. Leakster також повідомив, що смартфон отримає акумулятор ємністю 4500 мАг з підтримкою дротової зарядки потужністю 67 Вт.

Ми поки не знаємо, коли Xiaomi офіційно представить модель Civi 3, але оскільки вона вже почала розкривати свої секрети, можна очікувати прем’єру найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.