Google Pixel 7a виявився міцнішим, ніж Pixel 7 Pro – відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До рук техноблогера Зака Нельсона потрапив нещодавно представлений Google Pixel 7a. У своєму огляді, формат якого здатний пережити не всякий гаджет, він перевірив новинку на стійкість до найрізноманітніших видів екстремальних впливів, включно зі спробою скласти апарат навпіл.

Тест на стійкість дисплея до подряпин пройшов без сюрпризів: як і очікувалося, загартоване скло Corning Gorilla Glass 3 вдалося пошкодити тільки кернером-“шісткою”. Випробування вогнем гаджет витримав без наслідків: під впливом запальнички ділянка матриці побіліла, але через кілька секунд повністю відновилася.

Задня панель смартфона виконана з пластику, тому порівняно легко подряпалася. Рамка корпусу і “острівець” тильної камери виявилися виконані з металу, як і у моделі Pixel 7 Pro. При цьому конструктивно вони все ж відрізняються, оскільки являють собою не монолітну конструкцію, а окремі елементи пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фінальний тест на вигин смартфон витримав на “відмінно”: корпус не прогнувся, екран не тріснув, а скло і задня панель не відклеїлися. Підбиваючи підсумки ролика, Нельсон зазначив, що новинка пройшла випробування краще, ніж флагманський Pixel 7 Pro, який деформувався в ділянці блоку камер і мало не втратив дисплейний модуль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.