Categories: Смартфони

Samsung назвала смартфони, які скоро оновлять до Android Oreo

Share

З моменту релізу операційної системи Android Oreo пройшло вже більше півроку, тому як її реліз відбувся в серпні 2017 року. Тим не менш, компанія Samsung оновила до неї тільки три своїх фірмових телефону – Galaxy S8, Galaxy S8 + і Galaxy Note 8. Відбулося все це зовсім недавно, в березні. Втім, як стало відомо сьогодні від офіційного представника південнокорейської корпорації, незабаром багато інших телефони під фірмовим брендом отримають новітню ОС.

За даними від самої компанії Samsung, в найближчі кілька місяців до операційної системи Android Oreo будуть оновлені смартфони Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy A5 (2017), Galaxy A3 (2017), Galaxy A7 (2017) і Galaxy Xcover 4. Ці мобільні пристрої повинні отримати останню версію програмного забезпечення вже зовсім скоро – в квітні-травні. Потім, після них, до нової ОС буде оновлено інші фірмові телефони. Про які моделях йдеться – невідомо, але, найімовірніше, це представники модельного ряду Galaxy J (2018).

Таким чином, найближчим часом, щонайменше шість мобільних пристроїв оновляться до найновішої операційної системи – Android Oreo. Вона повинна трохи підвищити швидкість їх роботи, а також позитивно позначитися на автономності за рахунок поліпшених алгоритмів енергозбереження. Не обійдеться, звісно, ​​і без підтримки нових функцій, серед яких виявиться захист від спаму в повідомленнях, індикатори повідомлень поруч з іконками і підтримка режиму «картинка в картинці».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, до операційної системи Android Oreo в найближчі місяці повинні оновити 9,7-дюймовий планшетний комп’ютер Samsung Galaxy Tab S3, який оснащений Super AMOLED-дисплеєм і ультратонким корпусом. Точні конкретні терміни поновлення всіх смартфонів і планшетів Samsung будуть прямо залежати від регіонів, тому як можна вийти так, що жителі України, наприклад, отримають останню версію програмного забезпечення на початку травня, а громадяни США лише в кінці місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Смартфон не заряджається: що варто зробити

    Ви підключили до мобільного телефону зарядний пристрій, а акумулятор не заряджається? Не панікуйте! Цілком можливо,…

    18.05.2024

    Twitter офіційно переїхав на x.com

    Ребрендинг соціальної мережі Twitter Ілоном Маском завершено, повідомляє Engadget. Рік тому Ілон Маск розпочав ребрендинг придбаного ним…

    18.05.2024

    Google може перейти на чіпсети TSMC для Pixel 10

    Телефони Google Pixel можуть зазнати значних змін у 2025 році, оскільки, за деякими даними, компанія…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 може отримати кращу камеру, ніж Galaxy S24

    За чутками, доладний телефон Galaxy Z Fold 6 від Samsung матиме кращу систему камер, ніж…

    18.05.2024

    Sony готує нову портативну консоль PlayStation

    У світі ігор ходять чутки про те, що Microsoft і Sony можуть створити переносні версії…

    17.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дивні дефекти екрану

    Перші користувачі, що купили iPad Pro з чіпами M4 та новими OLED-екранами, виявили неприємну деталь…

    17.05.2024