Samsung назвала смартфони, які скоро оновлять до Android Oreo

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З моменту релізу операційної системи Android Oreo пройшло вже більше півроку, тому як її реліз відбувся в серпні 2017 року. Тим не менш, компанія Samsung оновила до неї тільки три своїх фірмових телефону – Galaxy S8, Galaxy S8 + і Galaxy Note 8. Відбулося все це зовсім недавно, в березні. Втім, як стало відомо сьогодні від офіційного представника південнокорейської корпорації, незабаром багато інших телефони під фірмовим брендом отримають новітню ОС.

За даними від самої компанії Samsung, в найближчі кілька місяців до операційної системи Android Oreo будуть оновлені смартфони Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy A5 (2017), Galaxy A3 (2017), Galaxy A7 (2017) і Galaxy Xcover 4. Ці мобільні пристрої повинні отримати останню версію програмного забезпечення вже зовсім скоро – в квітні-травні. Потім, після них, до нової ОС буде оновлено інші фірмові телефони. Про які моделях йдеться – невідомо, але, найімовірніше, це представники модельного ряду Galaxy J (2018).

Таким чином, найближчим часом, щонайменше шість мобільних пристроїв оновляться до найновішої операційної системи – Android Oreo. Вона повинна трохи підвищити швидкість їх роботи, а також позитивно позначитися на автономності за рахунок поліпшених алгоритмів енергозбереження. Не обійдеться, звісно, ​​і без підтримки нових функцій, серед яких виявиться захист від спаму в повідомленнях, індикатори повідомлень поруч з іконками і підтримка режиму «картинка в картинці».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, до операційної системи Android Oreo в найближчі місяці повинні оновити 9,7-дюймовий планшетний комп’ютер Samsung Galaxy Tab S3, який оснащений Super AMOLED-дисплеєм і ультратонким корпусом. Точні конкретні терміни поновлення всіх смартфонів і планшетів Samsung будуть прямо залежати від регіонів, тому як можна вийти так, що жителі України, наприклад, отримають останню версію програмного забезпечення на початку травня, а громадяни США лише в кінці місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.