Чи знищить вихід складного iPhone весь ринок таких пристроїв

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple виявилася єдиною зі списку світових брендів смартфонів компанією, у якої у своїй лінійці немає складного пристрою, і, можливо, вона втратила тенденцію, яка, за прогнозами, принесе значний дохід у найближчі роки.

Хоча Apple відома своїм зваженим підходом і відшліфованими продуктами, компанія ризикує відстати від конкурентів у цьому перспективному сегменті. Галузеві експерти вважають, що участь Apple може допомогти зміцнити майбутнє складних пристроїв, і навпаки. Ніл Моустон, директор з досліджень Strategy Analytics, підкреслює, що у “Apple є можливість створити або знищити майбутню індустрію складних пристроїв”. Запуск занадто рано, і не готовий до виходу на ринок складаний смартфон може погубити всю франшизу iPhone, вважає експерт.

Наразі на ринку складних телефонів домінують бренди Android, зокрема Samsung. Китайські виробники, зокрема Xiaomi, Huawei, Vivo, Oppo і Honor, також посилюють конкуренцію, пропонуючи складні телефони.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча експерти припускають, що початковою розробкою Apple може стати складаний iPad, а не iPhone, затримка компанії може пояснюватися такими проблемами, як видимі складки на складних екранах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.