Смартфони

Чому варто купити вживаний смартфон серії Samsung Galaxy у 2023 році

Share

Якщо ми говоримо про флагманські смартфони, то практично завжди насамперед згадуємо Apple і Samsung. Як би не намагалися китайці випустити що-небудь дороге і наворочене, але в мозку у більшості покупців сидить стереотип, що смартфони з Піднебесної не можуть коштувати дорого. Однак не на кожен хороший телефон від Samsung у користувачів є гроші. Тому доводиться задовольнятися або ноунейм смартфонами з Аліка, або далі користуватися тим пристроєм, який є зараз.

Але ж можна купити трохи вживаний апарат в ідеальному стані та насолоджуватися тим пристроєм, який від самого початку хотілося і подобається, а не на який вистачило зарплати. Давайте разом розберемося, чому варто купити вживаний смартфон Samsung Galaxy у 2023 році.

Скільки оновлюється Самсунг

Ось начебто здається, ну як вживаний Самсунг може бути кращим за різні ноунейм смартфони. А все насправді дуже просто. Вибираючи пристрої від корейського виробника, ви купуєте апарат від А-бренду і можете розраховувати на відповідні комплектуючі. А отже, і пам’ять працюватиме нормально, і екран не вигорить просто від того, що ви розблокували телефон, і впевнений прийом мережі буде практично скрізь. На відміну від другосортних телефонів з Аліка, ви точно можете бути впевнені в якості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І це ми згадали тільки про залізо. А якщо говорити про софт, то тут все ще краще. По-перше, оболонка OneUI, яка встановлюється на апарати Samsung, – одна з найбільш функціональних і красивих з усіх Андроїд-смартфонів. До того ж більшість фішок, які в майбутньому з’являються в чистому Андроїді, насамперед виходять саме на пристроях від Samsung. Ну і обов’язково потрібно сказати про термін оновлень. Минулого року корейський виробник оголосив, що тепер його смартфони отримуватимуть цілих чотири великих оновлення OneUI і п’ять років оновлень безпеки.

Серед усіх виробників Андроїд-пристроїв це найбільший термін підтримки. Стільки ж оновлюються тільки Google Pixel. Але це й не дивно. Було б дивно, якби Google закинула свої смартфони через пару років. Тому якщо ви хочете апарат, який ще буде довго отримувати оновлення і при цьому не розоритися на його купівлі, то сміливо дивіться на який-небудь беушний Гелаксі минулого року. Так можна буде дуже здорово заощадити і при цьому купити смартфон, про який ви мріяли.

Де купити телефон Самсунг

Оплата при отриманні, тому можете не переживати, що товар до вас не доїде
Але б/в смартфони – це не тільки флагмани, а й цілком доступна А-серія, яку теж можна купити за дуже приємні гроші у відмінному стані. Наприклад, топовий пристрій із цієї лінійки – Samsung Galaxy A72 з оцінкою “5” можна замовити за 10 000 грн. При тому, що новий такий самий апарат обійдеться вам у майже 15 000 грн. І, до речі, гарантія на нього буде така ж, як на флагман Samsung Galaxy S22 Ultra.

Але я б звернув вашу увагу на інший апарат. Я вже давно хочу спробувати якусь горизонтальну розкладачку на кшталт Galaxy Fold. Новий телефон з цієї серії мені не по кишені, але ось беушку я цілком можу собі дозволити. Подивіться на Galaxy Z Fold 3 на 256 ГБ. Всього 30 000 грн, і він ваш. Набагато дешевше, ніж новий пристрій, а стан у нього на п’ятірку.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Як правильно очистити кеш у телефоні: прості способи

    Зазвичай вибирають гаджет з постійною пам'яттю від 128 ГБ для зберігання великих обсягів інформації та…

    04.05.2024

    Steam Deck 2: припущення про дату виходу, специфікації, ціна

    Питання в тому, коли ми побачимо Steam Deck 2, а не в тому, чи ми…

    04.05.2024

    Новий iPad 11 буде дешевшим за своїх попередників

    Компанія Apple має намір здешевити наступну базову модель iPad, щоб ще більше інтегруватися в ринок…

    04.05.2024

    Google ChromeOS отримала велике оновлення

    Хороші новини для користувачів Chromebook Google випустила ChromeOS 124, яка принесе хвилю покращень для ваших…

    04.05.2024

    В мережу потрапили нові офіційні зображення смартфонів Sony Xperia 1 VI та Xperia 10 VI

    Лише кілька годин тому в мережу витекли офіційні зображення майбутніх Sony Xperia 1 VI та…

    04.05.2024

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024