Чому варто купити вживаний смартфон серії Samsung Galaxy у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ми говоримо про флагманські смартфони, то практично завжди насамперед згадуємо Apple і Samsung. Як би не намагалися китайці випустити що-небудь дороге і наворочене, але в мозку у більшості покупців сидить стереотип, що смартфони з Піднебесної не можуть коштувати дорого. Однак не на кожен хороший телефон від Samsung у користувачів є гроші. Тому доводиться задовольнятися або ноунейм смартфонами з Аліка, або далі користуватися тим пристроєм, який є зараз.

Але ж можна купити трохи вживаний апарат в ідеальному стані та насолоджуватися тим пристроєм, який від самого початку хотілося і подобається, а не на який вистачило зарплати. Давайте разом розберемося, чому варто купити вживаний смартфон Samsung Galaxy у 2023 році.

Скільки оновлюється Самсунг

Ось начебто здається, ну як вживаний Самсунг може бути кращим за різні ноунейм смартфони. А все насправді дуже просто. Вибираючи пристрої від корейського виробника, ви купуєте апарат від А-бренду і можете розраховувати на відповідні комплектуючі. А отже, і пам’ять працюватиме нормально, і екран не вигорить просто від того, що ви розблокували телефон, і впевнений прийом мережі буде практично скрізь. На відміну від другосортних телефонів з Аліка, ви точно можете бути впевнені в якості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І це ми згадали тільки про залізо. А якщо говорити про софт, то тут все ще краще. По-перше, оболонка OneUI, яка встановлюється на апарати Samsung, – одна з найбільш функціональних і красивих з усіх Андроїд-смартфонів. До того ж більшість фішок, які в майбутньому з’являються в чистому Андроїді, насамперед виходять саме на пристроях від Samsung. Ну і обов’язково потрібно сказати про термін оновлень. Минулого року корейський виробник оголосив, що тепер його смартфони отримуватимуть цілих чотири великих оновлення OneUI і п’ять років оновлень безпеки.

Серед усіх виробників Андроїд-пристроїв це найбільший термін підтримки. Стільки ж оновлюються тільки Google Pixel. Але це й не дивно. Було б дивно, якби Google закинула свої смартфони через пару років. Тому якщо ви хочете апарат, який ще буде довго отримувати оновлення і при цьому не розоритися на його купівлі, то сміливо дивіться на який-небудь беушний Гелаксі минулого року. Так можна буде дуже здорово заощадити і при цьому купити смартфон, про який ви мріяли.

Де купити телефон Самсунг

Оплата при отриманні, тому можете не переживати, що товар до вас не доїде
Але б/в смартфони – це не тільки флагмани, а й цілком доступна А-серія, яку теж можна купити за дуже приємні гроші у відмінному стані. Наприклад, топовий пристрій із цієї лінійки – Samsung Galaxy A72 з оцінкою “5” можна замовити за 10 000 грн. При тому, що новий такий самий апарат обійдеться вам у майже 15 000 грн. І, до речі, гарантія на нього буде така ж, як на флагман Samsung Galaxy S22 Ultra.

Але я б звернув вашу увагу на інший апарат. Я вже давно хочу спробувати якусь горизонтальну розкладачку на кшталт Galaxy Fold. Новий телефон з цієї серії мені не по кишені, але ось беушку я цілком можу собі дозволити. Подивіться на Galaxy Z Fold 3 на 256 ГБ. Всього 30 000 грн, і він ваш. Набагато дешевше, ніж новий пристрій, а стан у нього на п’ятірку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.